Luk

Påskeudsalg til fordel for 'Kræft er ikke for børn'

Du kan gøre et godt køb og samtidig støtte børn, der er berørt af kræft. 

6. marts 2024
Lise Atzen Bjerregaard, Fundraising & Medlemmer

Påskesalget er startet i webshoppen – og der er fantastiske tilbud på skønne påsketing og andre lækkerier. Mangler du en fin værtinde- eller børnegave til påsken – eller lidt forkælelse til dig selv, så klik ind i shoppen. Du kan spare op til 80 procent på udvalgte varer frem til og med 19. marts.

Se de fine påsketing her.

Se alle tilbud her.

Påskesalget markedsføres i nyhedsbreve til over 300.000 modtagere og i en Liveshopping-event på Facebook i samarbejde med Pluspige.

Støt børn berørt af kræft
Når du køber en af påskevarerne, støtter du kampagnen ’Kræft er ikke for børn’ og dermed Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge ramt og berørt af kræft. Med kampagnen ’Kræft er ikke for børn’ arbejder vi i Kræftens Bekæmpelse for at sikre bedre og mere effektiv behandling for de børn og unge, der rammes af kræft, et godt liv efter sygdommen med færre senfølger og for at støtte og hjælpe de næsten 50.000 børn, som lever med en kræftsyg mor eller far.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til kampagnen, er du velkommen til at kontakte Lise Atzen Bjerregaard, Fundraising & Medlemmer på lisea@cancer.dk eller 3525 7955.