Luk

Om IGEN-Butikker

Holder vores IGEN-butikker åbent?

  • Nej. Den seneste udmelding fra myndighederne betyder også, at Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker fortsat skal holde lukket til og med 10. maj.  

Hvornår åbner vi butikkerne igen?

  • Lige så snart vi har en dato for, hvornår vi åbner igen, melder vi det ud til jer. Vi har på nuværende tidspunkt fastlagt, at vi sørger for at melde ud senest tre dage inden vi åbner igen, så vi sammen har tid til at sørge for alt det praktiske ved åbningen.
  • I disse dage bliver der foretaget fysiske foranstaltninger i butikkerne, så det vil være sikkert for de frivillige at komme på arbejde, når butikkerne åbner igen. Disse foranstaltninger indebærer bl.a. afskærmning af kassen, handsker til brug på lager og ved varesortering samt afstandsmarkering på gulvet ved kassen. 

Må jeg smutte forbi og ordne lidt smykker eller bøger, når der nu ikke er nogen i butikken?

  • Nej. I må ikke komme ind i butikkerne, før vi giver jer en dato for, hvornår I kan komme på arbejde igen. Dette er udelukkende for at passe på jer. Når myndighederne siger, vi skal holde os hjemme, så gør vi det. Dette gælder også baglokaler, fællesrum og kældre mm.

Hvad med alt det, folk nu kommer med af genbrug og sætter uden for den lukkede butik?

  • Vores distriktschefer og chauffører sørger for at rydde det væk. Hver butik får besøg mindst én gang om ugen af vores distriktschefer.