Luk

Cykelpiloter

Hæmatologisk afdeling X på OUH og Kræftens Bekæmpelse søger i samarbejde frivillige, der har lyst og tid til at stille sig til rådighed som støtte for indlagte patienter med en kræftdiagnose og deres pårørende.
Afdelingen er i besiddelse af en Triobike og tilbyder patienter og deres pårørende en cykeltur, som et tiltrængt pusterum i en tilværelse præget af alvorlig sygdom. Du skal have mod på, at tage ansvar for at cykle en tur på forsvarlig vis og tilbyde dit nærvær.

Afdelingen har et hold af frivillige i alle aldersgrupper tilknyttet og du vil tilbyde cykelture sammen med en anden frivillig cykelpilot. Patienter og pårørende er rigtig glade for, at der kommer frivillige i afdelingen. Du vil få en grundig introduktion og indgå i tæt samarbejde med cykelpilot og frivillig koordinator Hans Thykær.
Det tilstræbes at der er frivillige i alle aldre og af begge køn, og gruppen har også interne sociale arrangementer.

Hæmatologisk Afdeling X plejer og behandler mennesker med kræft i blod, lymfer og knogler. Nogle patienter har lange indlæggelser og andre lidt kortere.

Vi søger

Som frivillig skal du have mulighed for at møde i afdelingen cirka to til fire gange om måneden og tilbyde en cykeltur til patienter og deres pårørende.
Cirka hver femte uge er der koordinationsmøde, hvor det er vigtigt at møde op. Mødet holdes i Livsrummet, som er Kræftens Bekæmpelses hus på OUH. Til møderne drøftes eventuelle oplevelser, der erfaringsudveksles, skabes nye idéer, drikkes kaffe og vi lærer hinanden at kende.

Vi tilbyder

Frivilligordningen er et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse og afdeling X, OUH. Maria, som er ansat som rådgiver ved Kræftens Bekæmpelse og Annemarie, som er ansat som afdelingssygeplejerske på afdeling X2, er ledere af ordningen.

Er der kurser?
Inden du starter introduceres du til hygiejniske forholdsregler i afdelingen og onlinekursus for introduktion til Kræftens Bekæmpelse. Du skal også deltage i et patientstøttekursus for nye frivillige ved Kræftens Bekæmpelse. Som ny cykelpilot får du en grundig introduktion til opgaven og når du føler dig klar til at starte selv, slippes du løs på egen hånd.

Hvad gør jeg nu?
Du ringer til Maria Bramming på tlf. 27 77 10 82 eller skriver en mail på mbra@cancer.dk Du er også velkommen til at sende en ansøgning til odense@cancer.dk

Maria Bramming

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Maria Bramming på

Info om jobbet


Annoncen udløber

30. juli 2020

Arbejdsadresse

Kræftrådgivningen I Odense

Kløvervænget 18B

5000 Odense C

Maria Bramming

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Maria Bramming på