Luk

Frivillige til café for patienter, pårørende og efterladte i Egedal

Vi vil gerne tilbyde alle, der rammes af kræft i Egedal, mulighed for at få hjælp, støtte og fællesskab. Kræftens Bekæmpelse er hvert år i kontakt med mange tusinde kræftpatienter, pårørende og efterladte.

Caféen i Egedal tilbyder samvær, kontakt og hygge til kræftpatienter, pårørende og efterladte. Som frivillig er du vært i caféen og igangsætter og støtter samtaler og erfaringsudveksling efter behov. Da det er lånte lokaler, og vi lægger vægt på en hyggelig og imødekommende atmosfære, vil der også være praktiske opgaver med forberedelse og oprydning.

For at være værtsfrivillig skal du gennemføre Kræftens Bekæmpelses introkursus (e-læring) og patientstøttekursus,. Du vil blive inviteret til en samtale, hvor vi sammen afstemmer forventninger og hvor du kan høre mere om caféen, lokalforeningen og os i caféen.

Læs mere her:

https://www.facebook.com/KBEgedal/

Vi søger

Vi søger engagerede personer, som har tid og lyst til at indgå aktivt i et team af frivillige, der arbejder tæt sammen om opgaven. Du skal være interesseret i mennesker og have overskud til både at lytte og samtale.

Vi tilbyder

• Introduktion til Kræftens Bekæmpelse
• Relevant kompetenceudvikling
• Et stærkt netværk med andre frivillige i Kræftens Bekæmpelse
• Ingen udgifter i forbindelse med din frivillige indsats
• Et frivilligjob med mening

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Lisbeth Bjørn på

Info om jobbet


Tidsforbrug

2-4 timer om måneden hver 2. tirsdag

Annoncen udløber

31. august 2019

Arbejdsadresse

Egedal Sundhedsscenter

Dronning Dagmars 200

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Lisbeth Bjørn på