Luk

Frivillig med lyst til at gøre en forskel for indlagte og ambulante kræftpatienter og deres pårørende på OUH.

Kræftens Bekæmpelse søger i samarbejde med Hæmatologisk afdeling X og Onkologisk afdeling R frivillige, der har lyst og tid til at stille sig til rådighed som støtte for indlagte og ambulante patienter med en kræftdiagnose og deres pårørende.

Afdelingerne har et stort hold af frivillige i alle aldersgrupper tilknyttet. Patienter og pårørende er rigtig glade for, at der kommer frivillige i afdelingerne. De frivillige kommer i afdelingerne som medmennesker med alle de egenskaber hver især har. De frivillige tilbyder tid og mellemmenneskeligt samvær, holder fællesspisninger, eftermiddagshygge, julehygge, ordner altaner og meget mere.

Hvor tit?
Cirka hver femte uge er der koordineringsmøde, hvor det er vigtigt at møde op. Mødet holdes i Kræftrådgivningen i Odense, som er Kræftens Bekæmpelses hus ved OUH. Til møderne drøftes eventuelle oplevelser, der erfaringsudveksles, skabes nye idéer, drikkes kaffe og vi lærer hinanden at kende.
Som frivillig skal du have mulighed for at møde i afdelingen cirka to til fire gange om måneden i cirka tre timer. De frivillige kommer både i dag- og aftentimerne i afdelingerne.

Hvad er det for en afdeling?
Afdeling X plejer og behandler mennesker med kræft i blod, lymfer og knogler. Nogle patienter har lange indlæggelser og andre lidt kortere. Afdeling R plejer og behandler mennesker med forskellige kræftsygdomme f.eks. kræft i bryst, lunger og mave-tarm. Du vil som frivillig kunne opleve, at du lærer både patienter og pårørende godt at kende.

Hvem refererer jeg til?
Frivilligordningen er et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse og afdeling X og R på OUH. Maria og Lene, som er ansat som rådgivere ved Kræftens Bekæmpelse og Annemarie, som er ansat som afdelingssygeplejerske på afdeling X2, samt Marianne, som er social- og sundhedsassistent på afd. R, er kontaktpersoner for ordningen.

Vi søger

Det tilstræbes at der er frivillige i alle aldre og af begge køn.

Vi tilbyder

Er der kurser?
Inden du starter introduceres du til hygiejniske forholdsregler i afdelingerne og skal gennemføre 2 obligatoriske online kurser bl.a. om tavshedspligt. Derudover tilbydes du et 2 dages patientstøttekursus i regi af Kræftens Bekæmpelse. Som ny frivillig følger du i starten de frivillige, som har været i afdelingen i lang tid. Når du føler dig klar til at starte selv, slippes du løs på egen hånd.

Hvad gør jeg nu?
Hvis du ønsker at høre nærmere ang. jobbet er du velkommen til at kontakte Maria Bramming på tlf. 27 77 10 82 eller Lene Bech-Jacobsen på tlf. 28 99 01 17 (i uge 29 og 31 træffes vi ikke).
Du søger stillingen som sygehusfrivillig ved at skrive en mail til mbra@cancer.dk eller lenebj@cancer.dk med oplysninger om dig selv samt din motivation for at være frivillig. Du kan forvente svar på din henvendelse i uge 32 eller 33.

Maria Bramming

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Maria Bramming på


Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Lene bech-Jacobsen på

Info om jobbet


Annoncen udløber

15. august 2019

Arbejdsadresse

Kræftrådgivningen I Odense

Kløvervænget 18B

5000 Odense C

Maria Bramming

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Maria Bramming på


Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Lene bech-Jacobsen på