Luk

Frivillige rådgivere til Kræftens Bekæmpelses Kræftrådgivning i Aalborg

Til Åben Rådgivning i Kræftens Bekæmpelses Kræftrådgivning i Aalborg, søges frivillige rådgivere. Åben Rådgivning er et gratis og anonymt tilbud til kræftpatienter, pårørende og efterladte efter kræft (i daglig tale brugere), hvor man, uden tidsbestilling, kan få psykosocial støtte og rådgivning. Som frivillig rådgiver skal du varetage støttende, rådgivende og vejledende samtaler med de brugere der kommer ind fra gaden, hvorfor der ikke er to dage der er ens. Arbejdstiden er i Kræftrådgivningens åbningstid, som er 10-16 mand til torsdag og 10-13 om fredagen.

Rådgivningen tilbyder et frirum, hvor man som bruger får mulighed for at sætte fokus på sig selv og egne ressourcer. For at skabe dette frirum modtages brugeren på en anerkendende, tillidsvækkende og imødekommende måde. Uanset hvilken årsag, brugeren måtte have til at søge rådgivning, er formålet med samtalen at skabe afklaring omkring brugerens behov og hjælpe vedkommende videre i en farbar retning med styrket tillid til egne ressourcer. I samtalen støttes brugeren til at finde fokus i det mest aktuelle/presserende. Det tilstræbes, at brugeren opnår afklaring til handling eller ro til at acceptere de forhold, der ikke umiddelbart kan afhjælpes.

Vi søger

Dig, som har en uddannelse inden for det psykosociale område som f.eks. psykolog eller socialrådgiver, sygeplejerske eller lignende, og med en terapeutisk overbygning. Du er nærværende, professionel og autentisk, og kan arbejde ud fra tanken om empowerment og tillid til det enkelte menneskes ressourcer. Og som har tiden, overskuddet og lysten til hjælpe og støtte andre, der står i en svær livssituation.

Vi tilbyder

Muligheden for at gøre en forskel, og hjælpe mennesker der har kræft eller sorg tæt inde på livet. I forbindelse med opstart vil der være oplæring, og som en del af jobbet er der regelmæssig supervision.
For yderligere information kontakt Maren Moltsen, marenm@cancer.dk, tlf. 51854691

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Maren Moltsen på

Info om jobbet


Annoncen udløber

15. november 2020

Arbejdsadresse

Kræftrådgivningen i Aalborg

Steenstrupsvej 1

9000 Aalborg

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Maren Moltsen på