Luk

Er du vores nye kampagneleder i Dianalund for Landsindsamling 2020?

Vi søger en kampagneleder, der vil være med til at sikre Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling 2020 i Dianalund.

Det er en meningsfuld og lærerig opgave, hvor du er praktisk ansvarlig for forberedelserne til og gennemførelse af indsamlingen.

Der er en række faste opgaver, der skal klares i forbindelse med planlægningen og selve indsamlingsdagen. Opgaverne består bl.a. i at tage kontakt til tidligere indsamlere, opdatere indsamlingsruterne, sikring af optælling, informere lokale medier om landsindsamlingen og planlægge indsamlingsdagen i forhold til, hvor det skal afholdes mv.

På selve dagen 29. marts 2020, har du sammen med dit team ansvaret for at gøre indsamlingsstedet klar og skabe nogle gode rammer for indsamlerne, så de får en god oplevelse og får lyst til at samle ind til næste år. På dagen skal du sørge for at udlevere materialer, i samarbejde med en bank sørge for optælling af penge, overføre penge til Kræftens Bekæmpelses konto og indtelefonere det indsamlede beløb til Kræftens Bekæmpelse.

Du har mulighed for selv at sætte dit præg på det lokale arrangement, helt afhængig af hvor mange aktiviteter, du har lyst til at igangsætte. Husk: der er mange gode måder at tilrettelægge en indsamling på.

Vi søger

En eller flere frivillige, der i fællesskab vil sikre Landsindsamlingen i Dianalund. Du behøver ikke at bo i Dianalund, men det letter arbejdet at have lokalkendskab. Du har flair for koordination, er udadvendt og god til at involvere og motivere.

Vi tilbyder

Et frivilligjob med mening

Fuld opbakning til opgaven fra Kræftens Bekæmpelses Landskontor, kampagnestartmøder, nyhedsbreve, kampagnevejledning og konsulentbistand

Ingen udgifter i forbindelse med din frivillige indsats

Vi har en kampagnevejledning, der udførligt forklarer de opgaver, der klares trin for trin.

Læs mere om at Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling på www.indsamling.dk

Kræftens Bekæmpelse arbejder for et liv uden kræft. For at nå dette mål arbejder vi med tre hovedområder: Forskning, forebyggelse og patientstøtte. Den frivillige indsats er en uvurderlig ressource i Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Nina Vesti. Områdekontor Sjælland

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Nina Vesti. Områdekontor Sjælland på

Info om jobbet


Annoncen udløber

20. marts 2020

Arbejdsadresse

Du arbejder hjemmefra

4293 Dianalund

Nina Vesti. Områdekontor Sjælland

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Nina Vesti. Områdekontor Sjælland på