Luk

Frivillig distritksleder til landsindsamlingen iValby N

Til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling søger vi en frivillig distriktsleder, der har lyst til at stå for indsamlingen i Brønshøj.
Opgaven består blandt andet af at rekruttere og pleje tilmeldte indsamlere, opdatere indsamlingsruter og planlægge indsamlingsdagen, så den bliver god for både indsamlere og frivillige.
Du kan med fordel samle et team om dig, så opgaven bliver fordelt på flere hænder og samtidig gøre forberedelserne til en hyggelig fælles indsats.

Kræftens Bekæmpelses landsindsamling finder sted den 29. marts 2020.

Vi søger

Vi søger en frivillig distriktsleder, der har lyst til at stå for Kræftens Bekæmpelses landsindsamling i Brønshøj.
Du kan lide at være i kontakt med mange mennesker og vil gerne gøre indsamlingsdagen så god som muligt for både indsamlere og dig selv. Du kan organisere en lokal begivenhed, så den bliver givende for alle parter.

Vi tilbyder

Jeg er din kontaktperson til landssekretariatet og kan hjælpe dig hele vejen.
Du får god erfaring med at organisere en aktivitet, der involverer mange mennesker, du møder mennesker fra lokalområdet, får oplevelser sammen med andre frivillige og gør en konkret forskel for kræftsagen.
Afhængigt af hvor mange aktiviteter I sætter i gang, er tidsforbruget i januar et par timer om ugen og i februar og marts ca. 5-10 timer om ugen.
Vi afholder opstartsmøde med de frivillige indsamlingsledere i København den 28. januar 2020 kl. 17. Der kan du møde og sparre med andre indsamlingsledere – både erfarne og helt nye.

Vil du vide mere
Jeg vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du er nysgerrig efter at vide mere og overvejer om du på denne måde kan gøre en forskel for personer ramt af kræft.

Kontakt mig endelig på tlf. 3525 7515 eller rudolph@cancer.dk. Jeg håber at du har lyst til at være med og jeg ser frem til at høre fra dig.

* Hvad bruger vi pengene til?
I 2019 samlede vi kr. 35,37 mio ind ved landsindsamlingen. Pengene bliver brugt til at forske videre i kræft (62%), både hvorfor kræft opstår og hvad vi kan gøre for at forhindre det, støtte til patienter og pårørende (17%), der kan henvende sig i en af vores mange rådgivninger, samt forebyggelse og oplysning (18%), der på sigt skal være med til at nedbringe antallet af kræfttilfælde i Danmark. Det er fortsat vores kerneområder for indsamlingen.

Annette Rudolph

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Annette Rudolph på

Info om jobbet


Tidsforbrug

Januar ca. et par timer om ugen. Februar og marts ca. 5-10 timer om ugen. Weekenden den 28. og 29. marts bliver travl.

Dato/tid

27. nov. 2019 - 31. mar. 2020

-

Annoncen udløber

29. marts 2020

Arbejdsadresse

Valby N

Annette Rudolph

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Annette Rudolph på