Luk

Frivilligleder til synlighedsprojektet.

Er du interesseret i at arbejde med Kræftens Bekæmpelses synlighedsprojekt på Odense Universitets Hospital,
Svendborg Sygehus, Hospice Fyn og Hospice Sydfyn?

Vi søger en frivilligleder til synlighedsprojektet.

Synlighedsprojektet har eksisteret i 19 år. Formålet med projektet er:

• At tilbyde kræftpatienter, pårørende og personale oplysning om Kræftens Bekæmpelse
• At udbrede kendskabet til pjecer udgivet af Kræftens Bekæmpelse og dermed let adgang til information om Kræftens Bekæmpelses rådgivningstilbud
• At øge synligheden af Kræftens Bekæmpelses patientstøtte tilbud

Vi søger

Vi søger en frivilligleder til synlighedsprojektet.
Projektets målgruppe er:
Kræftpatienter, pårørende og personale på OUH og Svendborg Sygehus, på Hospice Fyn og Hospice Sydfyn.

Alle, der rammes af kræft, skal have mulighed for at få hjælp. Kræftens Bekæmpelse er hvert år i kontakt med mange tusinde kræftpatienter, pårørende og efterladte. Men undersøgelser viser, at ikke alle kræftramte kender til de mange tilbud, eller ved hvordan de opsøger disse tilbud.

Kræftens Bekæmpelse iværksætter derfor en helt særlig indsats, for at synliggøre de mange tilbud over hele landet, så de er nemme for kræftramte at benytte. Vi vil sikre, at alle kræftramte har kendskab til de mange tilbud i rådgivningerne.

I synlighedsprojektet er vi i øjeblikket 9 frivillige, og vi søger nu en ny synlighedsfrivilligleder af gruppen. Det er ønskeligt, at du har kendskab til sundhedsvæsenet. Du skal have en sundhedsfaglig uddannelse, så du er i stand til at vurderer, hvilke pjecer der er relevante for de enkelte afdelinger og ambulatorier.

Gruppens arbejdet består i at sørge for, at afdelinger og ambulatorier har det pjecematerialer, der er relevante for den enkelte afdeling. Du vil, sammen med Kræftrådgivningen, blive ansvarlig for hvilke pjecer, der skal være på de enkelte afdelinger.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde introduktion til Kræftens Bekæmpelse, kursustilbud i frivilligledelse, en fast kontaktperson og sparringspartner i opstarten, relevant kompetenceudvikling, et stærkt netværk med andre frivillige i Rådgivningen – et frivilligjob med stor mening

Susanne Sørensen

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Susanne Sørensen på

Info om jobbet


Annoncen udløber

20. december 2020

Arbejdsadresse

Kræftrådgivningen i Odense

Kløvervænget 18B

5000 Odense C

Susanne Sørensen

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Susanne Sørensen på