Luk

Tovholder for unge forebyggelsesfrivillige i Odense søges

Som frivillig tovholder for Kræftens Bekæmpelses ungegruppe i Odense får du lov til at udforske og udvikle dine kompetencer som koordinator og projektleder. Med support fra en områdekonsulent (lønnet medarbejder) engagerer og motiverer tovholderen andre unge i Odense til at informere og oplyse om kræftforebyggelse, særligt gennem Kræftens Bekæmpelses kampagner om rygning, HPV-vaccination, bedre alkoholkultur og solbeskyttelse.

De unge har vi allerede. De er dygtige. Og gruppen har fungeret godt og aktivt i mange år. Men som det gælder alle frivilligaktiviteter for unge har vi løbende behov for at rekruttere nye.

Vi søger

En person, som er open-minded og har mod på opgaven. Det er naturligvis en fordel, hvis du er god til at holde overblik, motivere mennesker omkring dig og kan holde en vis kontinuitet i dit frivillige arbejde. At være tovholder for gruppen, kræver at du er et fast anker for gruppen.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et fleksibelt frivilligjob, hvor du får ansvar og mulighed for at præge gruppen og arbejdet langt hen ad vejen som du vil. Samtidig med det får du god mulighed for sparring via. både en områdekonsulent (lønnet medarbejder) og formand for Kræftens Bekæmpelse i Odense (frivillig). Der er mulighed for, at du får kurser i frivilligledelse, sundhedsformidling og meget mere.

Har ovenstående vagt din interesse, så send gerne din motivation for at varetage den frivillige tovholderstilling til Line Erichs: linewerichs@gmail.com senest d. 24. juni. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler med Line Erichs (tovholder for de forebyggelsesfrivillige/ungegruppen, Kræftens Bekæmpelse i Odense) og Jesper Rotvig (formand for Kræftens Bekæmpelse i Odense) over videokonferencesystemet Zoom.

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Line Erichs på

Info om jobbet


Tidsforbrug

1-3 timer i ugen

Annoncen udløber

24. juni 2020

Arbejdsadresse

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Line Erichs på