Luk

Vi søger aktive frivillige der kunne tænke sig at blive en del af et hyggeligt team af frivillige, der i dag står for alle lokalforeningens aktiviteter.

Det kan være at du har været tidligere kræftpatient eller pårørende og kan give værdifuld viden videre til andre borgere i kommunen, men det kan også være at du ikke har været i berøring med kræft, men blot ønsker at være en hjælpende hånd – alt er muligt 
Du kan forvente at (minimum) bruge 2-6 timer månedligt, men vi byder dig velkommen til at blive en vigtig del af vores gruppe af aktive frivillige – gerne i det omfang du har tid og lyst.

Områder
Vi består af tre dele:
• Bestyrelsen, der tager sig af de lidt administrative dele, økonomi mv.
• ”Støtte- og Frivilliggruppen” der er vores egentlige foreningsdel der samler lokalforeningens aktiviteter – f.eks. foredrag, fundraising, oplysningskampagner, mv.
• Patientstøttecaféen, der er samlingspunkt for en lokal socialt mødested for dig der er nuværende eller tidligere kræftpatient, pårørende mv.
Fortæl os gerne hvad der kan være din interesse, og hvad du kunne forestille dig at hjælpe med 

Se yderligere på vores webside eller facebookside:
• Webside: https://Cancer-Ballerup.dk
• Facebookside: https://facebook.com/cancerballerup

Vi søger

Lidt om dig
Du skal kunne tale og forstå dansk, men ellers er der ingen krav, udover at du aktivt kan hjælpe til.
Vi opfordre alle køn, aldersgrupper og kulturbaggrunde mv. til at blive en del af vores lokalforening.
Fortæl os også meget gerne hvad der motiverer dig, og hvorfor du gerne vil hjælpe til i lokalforeningen – på den måde kan vi bedre imødekomme dig i lokalforeningen 

Vi tilbyder

Om os
Vores Støtte-og Frivilliggruppe (SFG) er lokalforeningens summende enhed af frivillige, som normalt mødes første mandag hver måned, for at have lidt social hygge sammen, samt at aftale og planlægge lokalforeningens aktiviteter.
Lokalforeningen arbejder for at sikre Kræftens Bekæmpelses vision, mission og pejlemærker lokalt i hele Ballerup kommune – hvilket kunne være lokale foredrag, lokale oplysningskampagner, deltagelse ved lokale arrangementer mv.
Vores lokalforening er relativt nystartet, og du kan derfor selv være med til at skabe de aktiviteter som lokalforeningen skal arbejde med fremover - vi er meget åbne og fleksible for alle gode idéer 
For os er det vigtigt at du syntes det er sjovt og motiverende at være frivillig hos os – vi skal nok tage godt imod dig 

Jan Michael Milwertz

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Jan Michael Milwertz på

Info om jobbet


Tidsforbrug

2-6 timer månedligt

Annoncen udløber

01. december 2020

Arbejdsadresse

Tapeten

Magleparken 5

Jan Michael Milwertz

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Jan Michael Milwertz på