Luk

Brænder du for eventplanlægning?

Stafet For Livet søger frivillige, der vil være med til at arrangere en uforglemmelig oplevelse for tidligere og nuværende kræftpatienter.

Vi søger

Stafet For Livet – et døgn mod kræft
Stafet For Livet er 18 -24 timer med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Målet er at stå sammen i kampen mod kræft og at indsamle midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Læs og se mere på www.stafetforlivet.dk

Stafet For Livet er verdens største indsamlingsaktivitet i kampen mod kræft. Aktiviteten vokser år for år i Danmark og vi har brug for flere frivillige der lokalt vil løfte opgaven med sammen at planlægge indhold og fysiske rammer. En gruppe frivillige er i gang med planlægningen af Stafet For Livet Aalborg d. 28-29. august på Dyrskuepladsen. Således forventes at afholde stafetten fysisk, men i tilfælde af at dette med sundhedsmyndighedernes retningslinjer ikke bliver muligt, afholdes stafetten i stedet virtuelt. Uanset rammer har vi mange opgaver i forbindelse med planlægningen og vi har brug for dig.

Vil du være frivillig sammen med os?

Opgaver i Stafet For Livet
Opgaverne i Stafet for Livet Aalborg er inddelt efter område, hvor vi på nogle områder helt mangler hænder til at løfte opgaverne, mens andre områder på nuværende tidspunkt varetages af 1-2 frivillige, da man som frivillig primært arbejder inden for et af opgaveområderne. Du skal som frivillig derfor som udgangspunkt vælge et område, du primært vil arbejde med, men derudover vil der altid være mulighed for at hjælpe til på andre områder, hvis du har tid og lyst til det. Opgaveområderne er listet herunder:

• PR/SoMe
• Fundraising/sponsorer
• Rekruttere, motivere og samarbejde med fightere (nuværende og tidligere kræftpatienter) og holddeltagere
• Planlægning af forskellig underholdning for børn og voksne
• Planlægning af vores mindeværdige lysceremoni og salg af lysposer til ceremonien
• Udbredelse af viden om Sundhed og Kræft under stafetten på kreative, inddragende og sjove måder
• Koordinere og planlægge mad og drikke til stafetten
• Logistik

Er du interesseret i at vide mere om opgaverne inden for de enkelte områder, kan du kontakte formand Janni Enghave Andersen (kontaktoplysninger fremgår af opslaget).

Vi tilbyder

Hvad bliver du en del af?
Stafet For Livet drives af frivillige ligesom dig. Vi er organiseret i en styregruppe, som i skrivende stund består af 11 frivillige i forskellige aldre og med forskellige baggrunde og erfaringer. Du bliver derfor en del af et engageret team, der alle brænder for opgaverne, og hvor der er plads til gode grin. Vi lægger stor vægt på sparring og erfaringsudveksling, så uanset hvilke opgaver du kaster dig ud i, står du ikke alene. Vi er derudover meget åbne for nye ideer og input, så du får god mulighed for at sætte dit helt eget præg på opgaveløsningen.

Forventet arbejdstid
Vi mødes i gruppen efter behov, men minimum 1 gang om måneden. Mødeaktiviteten tiltager ofte som planlægningen skrider frem og stafetdatoen nærmer sig. Denne struktur medfører at opgaveløsningen kræver en høj grad af selvstændighed også, da du vil skulle løse opgaverne hjemmefra. Til gengæld betyder dette også, at du har fleksibilitet ift. hvornår og hvordan du planlægger løsningen af dine opgaver.

Du kan læse mere om projektet på www.stafetforlivet.dk

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Janni Enghave Andersen på

Info om jobbet


Tidsforbrug

Det er svært at angive tidsforbrug.

Annoncen udløber

31. juli 2021

Arbejdsadresse

9000 Aalborg

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Janni Enghave Andersen på