Luk

Frivillig i stråleterapien

Afsnit for stråleterapi tager hver dag imod mange patienter og pårørende, og nogle kan have behov for en snak og selskab i ventetiden. Som frivillig i stråleterapien bidrager du udover kontakten også til, at venteområdet fremstår indbydende og venligt.

For at trives med opgaven, er det vigtigt, at du kan lide at være den, der skaber kontakten og kan mærke, hvis vedkommende helst vil sidde i fred. Du skal have lyst til og mod på at indgå i relationer og give patient eller pårørende en oplevelse af at blive mødt på egne præmisser.

Arbejdstiden vil kun ligge i hverdage, i tidsrummet kl.09.30 til kl.14.00.

Vi søger

6 personer

Vi tilbyder

Meningsfyldt frivilligt arbejde, du bliver en del af en velfungerende gruppe. Gruppen af frivillige og de to kontaktpersoner, holder et fast møde, som pt. ligger en onsdag hver måned kl.13.15-14.30. På mødet udveksler deltagerne relevante informationer, her tales om arbejdet og vagtplan for den kommende måned bliver lagt. Det er derfor vigtigt, at du også kan deltage i disse møder.

Inden fristen for ansøgning afholdes åbent hus den 13.09.2021 kl.16.00-17.00 på Stråleafdelingen/Afsnit 3981. Her er man meget velkommen til at møde op. Man får en rundvisning og præsentation af stedet. Der vil være kaffe og the.

Vi tilbyder dig et to dages kursus i Kræftens Bekæmpelse og en føl-ordning, inden du selv går i gang med opgaven.

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Marie Bendix Olsen på

Info om jobbet


Tidsforbrug

2,5 t. per uge

Dato/tid

09:30 - 14:00

Annoncen udløber

15. september 2021

Arbejdsadresse

Rigshospitalet

Blegdamsvej 9

2100 København Ø

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Marie Bendix Olsen på