Luk

Frivillig på Afdeling for Kræftbehandling, Herlev Hospital

Kræftens Bekæmpelse søger flere hospitalsfrivillige - er det noget for dig ?

På Afdeling for Kræftbehandling, Herlev Hospital er der tilknyttet hospitalsfrivillige, som i samarbejde med personalet tilbyder patienter og pårørende selskab, en god snak samt praktisk hjælp, for eksempel ved at tage imod patienter og pårørende i ambulatorierne, og ved at gå en tur eller spise sammen med de indlagte patienter. Herudover bistår de hospitalsfrivillige personalet med at skabe nogle gode rammer ligesom de hospitalsfrivillige fungerer som vejvisere til kræftrådgivningernes tilbud.

Vi søger

For at trives med rollen er det vigtigt, at du har lyst til at indgå i relationer og give patienter og pårørende en oplevelse af at blive mødt på egne præmisser. Du skal kunne lide at være den, der skaber kontakten samtidig med, at du skal have god situationsfornemmelse og sans for, hvornår patienter og pårørende ikke har brug for vores tilbud.

Arbejdstiden vil være mandage mellem 16.00-20.00 på Afdeling for Kræftbehandling, Herlev Hospital.

Vi tilbyder meningsfyldt, frivilligt arbejde, og du bliver en del af et velfungerende team. Vi tilbyder regelmæssig erfaringsudveksling og sparring ligesom du vil blive grundig oplært og introduceret til afdelingen og dens personalepraktikker. Næste introduktionskursus afholdes medio august 2021.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig endvidere et to dages patientstøttekursus i Kræftens Bekæmpelses regi.

Er du interesseret i at blive hospitalsfrivillig, skal du kontakte Tine Thers Hansen, rådgiver i Kræftrådgivningen i Herlev, telefonnummer 5219 7697 for en nærmere samtale.

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Tine Thers Hansen, Kræftens Bekæmpelse på

Info om jobbet


Annoncen udløber

01. november 2021

Arbejdsadresse

Herlev Hospital

Borgmester Ib Juuls vej 1

2730 Herlev

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Tine Thers Hansen, Kræftens Bekæmpelse på