Luk

Vi søger frivillige tovholdere til strikkenetværket i Kræftrådgivningen i Næstved

Strikkenetværket er for alle der er berørt at kræft. Livet som kræftpatient, pårørende eller efterlevende er for mange forbundet med bl.a. usikkerhed, stress og angst. Det kan være vanskeligt at være nærværende og til stede i livet, fordi sygdommen fylder meget socialt, psykisk og praktisk. I strikkenetværket tilbyder vi nærvær og fællesskab og mødes omkring strikketøjet.
Strikkenetværket mødes hver mandag kl. 13.00-15.00. Vi har én frivillig tovholder tilknyttet allerede, men hun mangler en kollega eller to at samarbejde med, så vagterne kan fordeles.

Vi søger

Frivillige som er empatiske, inkluderende og rummende. Tovholderrollen består i at understøtte fællesskabet og støtte brugerne af netværket, derfor ønsker vi en frivillig med gode relationskompetencer.
Derudover er det en fordel, hvis du selv er glad for at strikke/hækle.

Vi tilbyder

Et meningsfyldt frivilligt arbejde hvor du gør en forskel for mennesker, som befinder sig i en svær livssituation. Du får introduktion, et grundlæggende patientstøttekursus og løbende sparring med en rådgiver, samt bliver du en del af el fællesskab af andre engagerede frivillige og ansatte.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Rådgiver Anne Rath Rasmussen på telefon 70 20 26 46. Send venligst en kort motiveret ansøgning til os på mail naestved@cancer.dk
Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Rådgiver Anne Rath Rasmussen på

Info om jobbet


Tidsforbrug

Tidsforbruget er ca. 6-8 timer om måneden.

Annoncen udløber

31. december 2021

Arbejdsadresse

Kræftrådgivningen i Næstved

Ringstedgade 71

4700 Næstved

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Rådgiver Anne Rath Rasmussen på