Luk

Holdansvarlig til styregruppen for Stafet For Livet Ikast

Din opgave vil være i samarbejde med andre at rekruttere og motivere folk fra forskellige netværk til at deltage i Stafet For Livet. Som holdansvarlig er du kontakt person for alle holdkaptajner og bindeled til styregruppen, der koordinerer alle opgaver med planlægningen af stafetten. Der hviler derfor en stor opgave i at formidle og dermed kommunikere detaljer om stafetten og dets afvikling til holdkaptajnerne.

Som holdansvarlig er din opgave at:
• Motivere andre frivillige til at deltage i rekrutteringsarbejdet i en specifik arbejdsgruppe således at opgaver uddelegeres
• Organisere og lede rekrutteringsarbejdet inkl. plan for typer af hold og specifikke firmaer/foreninger der skal kontaktes
• Sørge for at alle hold er registrerede
• Holdene modtager den nødvendige information i forhold til at forberede sig til stafetten
• Motivere holdene til at lave fundraising-aktiviteter inden og på stafetten
• Planlægge og afholde holdkaptajnsmøder
• Motivere og hjælpe holdene på selve dagen
• Samarbejde med de øvrige grupper om at lave en god stafet
• Deltage i styregruppemøder med de andre tovholdere
• Være repræsentant for Stafet For Livet og Kræftens Bekæmpelse i dit lokalområde

Stafet For Livet er 24 timer med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Målet er at stå sammen i kampen mod kræft og at indsamle midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Læs og se mere på www.stafetforlivet.dk

Stafet For Livet er verdens største indsamlingsaktivitet i kampen mod kræft. Aktiviteten vokser år for år i Danmark, og vi har brug for flere frivillige, der lokalt vil løfte opgaven med sammen at planlægge indhold og fysiske rammer. En gruppe frivillige er i gang med planlægningen af 2022 versionen af Stafet For Livet Ikast den 30. april - 1. maj ved Strøget & Bakkehuset i Ikast. Vil du være med?

Vi søger

Vi søger en frivillig med gode kommunikative kompetencer der kan holde overblikket og sikre god og tydelig formidling - både på skrift og i tale. Du har et godt lokalt netværk som kan bringes i spil både i rekruttering af frivillige samt hold til stafetten.

Vi tilbyder

Et spændende frivilligt arbejde i en lokal styregruppe som brænder for at lave et stafet døgn som gør en forskel for både Fightere, pårørende og alle der kæmper for liv uden kræft.

Du kommer til at arbejde tæt med formanden for Stafet For Livet Ikast: Katrine Vinther Ross, som har varetaget opgaven som holdansvarlig de foregående år og derfor gerne bidrager med al tidligere erfaring i arbejdet.

Mulighed for at sparre med andre holdansvarlige i netværksgrupper på national plan.

Katrine Vinther Ross

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Katrine Vinther Ross på

Info om jobbet


Annoncen udløber

20. januar 2022

Arbejdsadresse

7430 Ikast

Katrine Vinther Ross

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Katrine Vinther Ross på