Luk

Facebook ansvarlig til styregruppen for Stafet For Livet Ikast

I samarbejde med andre frivillige i markedsføringsgruppen er du ansvarlig for at eksekvere på årsplanen for medie opslag via Facebook siden for vores lokale stafet: Stafet For Livet Ikast. Opgaverne indebærer dermed et stort fokus på at markedsføre arrangementet samt tiltag og information inden for eventet og fra Kræftens Bekæmpelse:

- At forfatte Facebook indhold og opslag, også gerne det visuelle indhold
- Svare på henvendelser
- Vedligeholde Facebook siden så vi kommer bredt ud organisk hele året rundt, men også investere i sponsoreret indhold hvor det giver mening
- Eksekvere på indhold på stafet døgnet i form af små live udsendelser og andet indhold eksempelvis med hold interviews, billede serier og konkurrencer mv.
• Samarbejde med de øvrige grupper om at lave en god stafet
• Deltage i styregruppemøder med de andre tovholdere
• Være repræsentant for Stafet For Livet og Kræftens Bekæmpelse i dit lokalområde

Mål for siden sættes samlet i Markedsføringsgruppen

Stafet For Livet er 24 timer med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Målet er at stå sammen i kampen mod kræft og at indsamle midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Læs og se mere på www.stafetforlivet.dk

Stafet For Livet er verdens største indsamlingsaktivitet i kampen mod kræft. Aktiviteten vokser år for år i Danmark, og vi har brug for flere frivillige, der lokalt vil løfte opgaven med sammen at planlægge indhold og fysiske rammer. En gruppe frivillige er i gang med planlægningen af 2022 versionen af Stafet For Livet Ikast den 30. april - 1. maj ved Strøget & Bakkehuset i Ikast. Vil du være med?

Vi søger

En ung frivillig som kunne bruge noget erfaring inden for sociale medier og det at vækste en Facebook side. Du er måske under uddannelse og studerer markedsføring, grafisk design eller kommunikation. Har du evner inden for det visuelle med grafisk opsætning i mindre skala er det en fordel men ikke et krav.

Vi tilbyder

Et spændende frivilligt arbejde i en lokal styregruppe som brænder for at lave et stafet døgn som gør en forskel for både Fightere, pårørende og alle der kæmper for liv uden kræft.

Du kommer til at arbejde tæt med formanden for Stafet For Livet Ikast: Katrine Vinther Ross, som har varetaget opgaven med Facebook siden de foregående år og derfor gerne bidrager med al tidligere erfaring i arbejdet.

Mulighed for at sparre med andre tovholder inden for presse & markedsføring i stafet netværksgrupper på national plan.

Katrine Vinther Ross

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Katrine Vinther Ross på

Info om jobbet


Annoncen udløber

20. januar 2022

Arbejdsadresse

7430 Ikast

Katrine Vinther Ross

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Katrine Vinther Ross på