Luk

Frivillig tovholder til styregruppen for Stafet For Livet Ikast

Din opgave vil være i samarbejde med andre at rekruttere og motivere folk fra forskellige netværk til at stille med frivillig hænder til afvikling af vores stafet døgn i Ikast den 30. april - 1. maj. Som frivillig tovholder er du kontakt person og bindeled mellem frivillig og styregruppen, der koordinerer alle opgaver med planlægningen af stafetten.

Der hviler derfor en stor opgave i at formidle og dermed kommunikere detaljer om netop de opgaver vi mangler praktiske hænder til både i opsætning og nedtagning for stafetten.

Som frivillig ansvarlig er din opgave at:
• Motivere andre frivillige til at deltage i eventet
• Organisere og lede rekrutteringsarbejdet inkl. mandskabsplan for opgaver der skal udføres og i hvilke tidsrum
• Sørge for at alle frivillige er klædt på til opgaven og modtager den nødvendige information i forhold til at stafet afviklingen
• Byde frivillige velkommen og lave kort opsamling og evaluering i løbet af døgnet
• Sikre at der bliver sørget for mad/drikke til de frivillige
• Bestille t-shirts eller andet til de frivillige så de er synlige på dagen
• Deltage i styregruppemøder med de andre tovholdere
• Være repræsentant for Stafet For Livet og Kræftens Bekæmpelse i dit lokalområde

Stafet For Livet er 24 timer med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Målet er at stå sammen i kampen mod kræft og at indsamle midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Læs og se mere på www.stafetforlivet.dk

Stafet For Livet er verdens største indsamlingsaktivitet i kampen mod kræft. Aktiviteten vokser år for år i Danmark, og vi har brug for flere frivillige, der lokalt vil løfte opgaven med sammen at planlægge indhold og fysiske rammer. En gruppe frivillige er i gang med planlægningen af 2022 versionen af Stafet For Livet Ikast den 30. april - 1. maj ved Strøget & Bakkehuset i Ikast. Vil du være med?

Vi søger

Vi søger en frivillig med gode kommunikative kompetencer der kan holde overblikket og sikre god og tydelig formidling - både på skrift og i tale. Du har et godt lokalt netværk som kan bringes i spil både i rekruttering af frivillige til stafetten.

Vi tilbyder

Et spændende frivilligt arbejde i en lokal styregruppe som brænder for at lave et stafet døgn som gør en forskel for både Fightere, pårørende og alle der kæmper for liv uden kræft.

Du kommer til at arbejde tæt med resten af styregruppen som alle byder ind med de frivillig opgaver der skal dækkes.

Mulighed for at sparre med andre frivillige i netværksgrupper på national plan.

Katrine Vinther Ross

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Katrine Vinther Ross på

Info om jobbet


Annoncen udløber

20. januar 2022

Arbejdsadresse

7430 Ikast

Katrine Vinther Ross

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Katrine Vinther Ross på