Luk

Gå med Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse søger fem frivillige til et nyt tilbud for kræftramte og pårørende i København. Sammen står vi for en vandretur på ca. 5 km hver anden tirsdag kl. 10-12 med start fra en s-togstation eller metro i Københavnsområdet. Der vil altid være 2 frivillige med på tur, så du skal regne med at kunne afsætte et par timer én gang om måneden.

Formålet med turene er at skabe en uformel kontakt til andre i samme situation, hvor samtale er mulig, men ikke nødvendig. Samtidig tilbydes en ramme for i fællesskab at bevæge sig i naturen. Deltagerne sørger selv for transport til mødestedet for turen. Deltagerne medbringer egen vanddunk/evt. snack og har relevant tøj/ fodtøj på efter vejret. Der er ikke tilmelding til turene. Man møder op på det aftalte mødested.

Turene udbydes fast i sæsonerne august-november og igen februar-juni.

Vi søger

Er du glad for at gå i naturen og har du overskud til at dele din glæde med andre, så er rollen som frivillig i dette nye tilbud måske noget for dig? De frivilliges rolle er at guide ture og at inspirere til oplevelser i naturen med deres viden og erfaring.

Vi forudsætter at:
Du kan være lyttende til kræftpatienters fortællinger uden at skulle løse problemer eller komme med råd/vejledning
Du er i stand til at gå ind og ud af samtaler for at være til rådighed for alle deltagere

Vi tilbyder

Kræftens Bekæmpelse sikrer, at du får en basisviden om Kræftrådgivningen for at kunne henvise deltagere med behov hertil. Du forventes at deltage i Patientstøttekursus.
Du vil blive tilknyttet rådgiver/psykoterapeut Lone Rønholt som kontaktperson og Jan Ejlsted som frivilligleder, Han står bl.a. for vagtplanen. Begge er tilknyttet Kræftrådgivningen i København i Center for Kræft & Sundhed, Nørre Allé 45, 2200 Kbh.N

Har du lyst til at være med i dette nye frivillige tilbud fra Kræftens Bekæmpelse, så send os en mail: lonron@cancer.dk senest 30/6- 2022 og fortæl lidt om dig selv, din motivation og din baggrund.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Lone Rønholt på


Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Jan Ejlsted, frivilligleder på

Info om jobbet


Tidsforbrug

ca. 2 timer tirsdage hver anden uge

Dato/tid

10:00 - 12:00

Annoncen udløber

30. juni 2022

Arbejdsadresse

Kræftrådgivningen i København, Center for Kræft og Sundhed København,

Nørre Allé 45

2200 København N

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Lone Rønholt på


Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Jan Ejlsted, frivilligleder på