Luk

BLIV FRIVILLIG I CAFÉ LIVSKRAFT

Kunne du tænke dig at være frivillig i en hyggelig café for mennesker berørt af kræft? Så er det dig vi leder efter!

Café Livskraft er et pusterum for alle berørt af kræft. Hver mandag i lige uger åbner vi vores hyggelige café for mennesker der enten har været eller er ramt af kræft, er pårørende, eller står tilbage efter at have mistet. Vi kan både mødes om det der er svært, og hylde det gode i livet.

Vi har altid masser af idéer til hvad vi kan lave. Vi kan f.eks. mødes til en snak og dele erfaringer, drikke en kop kaffe i ro og mag, høre et foredrag, spille banko eller gå en tur. Mulighederne er mange – men vi vil så gerne have flere frivillige med til at få ideerne og holde caféen sammen med os. Jo flere vi er til at løfte caféen, jo flere borgere med kræft inde på livet gavner det – og det er jo dét, vi er her for.

Lige nu er vi tre frivillige. Vi hygger os sammen og lover at tage godt imod dig. For os er det vigtigt at det føles meningsfuldt at være frivillig, at vi kan regne med hinanden og at vi sammen bringer masser af god energi ind i caféen. Når vi kan dét, er det også trygt og hyggeligt for dem, der besøger caféen.

Som frivillig i caféen er du ikke fagperson eller professionel. Du bliver klædt på af Kræftens Bekæmpelse til at varetage samtaler med folk der står i en svær situation, og vores primære opgave er sammen at skabe et hyggeligt frirum med de aktiviteter som alle kan være med på. Vi hjælpes ad med caféen, så du vil aldrig stå alene med noget.

Vi søger

Som frivillig ser vi gerne at:
• Du er en rar og empatisk af person – og har tid og overskud til at lytte
• Du har drive og overskud til at planlægge cafeen og møde stabilt ind 1-2 gang om måneden.
• At du synes det er fedt med medbestemmelse og har mod på at finde på aktiviteter og tiltag, for kvinder og mænd (vi hjælpes ad).
• Du deltager i det obligatoriske patientstøttekursus, afholdt af Kræftens Bekæmpelse
(6. oktober el. 24. november 2022)

Vi tilbyder

Til gengæld tilbyder Kræftens Bekæmpelse dig et meningsfuldt frivilligjob, et netværk af skønne frivillige og deltagere i caféen, og adgang til en masse spændende arrangementer og kurser i Kræftens Bekæmpelse.

Send os en kort tekst om hvorfor du gerne vil være frivillig, gerne snarest muligt og senest d. 19/9 2022 – så hører du fra os så snart vi har læst det. Tøv ikke med at spørge, hvis der er noget du gerne vil vide.

Vi glæder os til at se dig i vores hyggelige, lokale fællesskab.

Bedste Hilsner fra os i Café Livskraft

Posthuset Ballerup, lokale Frimærket
Telefon: 31 44 86 00
Mail: cafe@cancer-ballerup.dk
Hjemmeside: https://www.cancer-ballerup.dk/cafe/

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Janni Stofberg på

Info om jobbet


Tidsforbrug

1-2 vagter om måneden

Annoncen udløber

02. oktober 2022

Arbejdsadresse

Posthuset Ballerup

Banegårdspladsen 7

2750 Ballerup

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Janni Stofberg på