Luk

Tovholder for Landsindsamlingen i Stenløse

Kunne du tænke dig at bidrage til Kræftens Bekæmpelses arbejde mod kræft og være med til at sikre grundlaget for fremtidens kræftforskning, forebyggelse og patientstøtteaktiviteter? Så er det måske dig, vi leder efter.

Søndag den 16. april 2023 afholder Kræftens Bekæmpelse den årlige Landsindsamling, hvor frivillige indsamlere går fra dør til dør og samler penge ind til kræftsagen.

I Stenløse mangler vi en engageret frivillig, som har lyst til at være med til at arrangere indsamlingen i byen i 2023 - og også gerne i 2024.

Vores nuværende frivillige indsamlingsleder i Stenløse har varetaget opgaven gennem mange år, og nu har hun valgt at give stafetten videre - dog ikke uden at sikre sig en god overlevering til sin efterfølger. Derfor kommer du til Landsindsamlingen i 2023 til at indgå i et parløb med nuværende indsamlingsleder og bliver dermed en central person i lederteamet i Stenløse.

Tanken er, at du igennem parløbet i 2023 får muligheden for sidemandsoplæring og dermed bliver fortrolig med rollen som indsamlingsleder, så du har mod på at varetage rollen selvstændigt til Landsindsamlingen i 2024.

Som indsamlingsleder er du praktisk ansvarlig for både forberedelserne og gennemførelsen af Landsindsamlingen i Stenløse. Dermed er der opgaver, der skal løses henholdsvis inden og på selve indsamlingsdagen – du må meget gerne invitere andre til at hjælpe dig med opgaverne. Du kan f.eks. spørge venner og bekendte, om de vil være med, og sammen kan I gøre forberedelserne til en hyggelig fælles opgave.

Opgaverne består bl.a. i at…
• planlægge indsamlingsdagen så alle involverede får en god oplevelse
• hverve frivillige indsamlere til indsamlingen i Stenløse. Det er muligt at kontakte tidligere indsamlere for at høre om de vil være med igen
• opdatere og fordele indsamlingsruterne
• sikre omtale af Landsindsamlingen i lokale medier samt på sociale medier
• finde et sted, hvor indsamlerne kan få udleveret indsamlingsmaterialer, og hvor der efterfølgende kan være opsamling af bøtter og indsamlede kontanter
• udlevere indsamlingsbøtter og materiale til indsamlerne og tage imod indsamlerne, når de returnerer fra ruten.

Vi søger

Vi søger dig, der…
• har lyst til at bidrage til Kræftens Bekæmpelses arbejde
• finder motivation og mening i at arbejde frivilligt i en god sags tjeneste
• gerne vil være med at til sikre Landsindsamlingen i Stenløse
• har flair for koordination og planlægning
• elsker at have det forkromede overblik og kan lide at samle alle trådene
• trives med at tale med mennesker

Du/I behøver ikke at bo i Stenløse, men det kan lette arbejdet at have lokalt kendskab.

Vi tilbyder

Du får naturligvis god hjælp og vejledning i at løse opgaven – både fra nuværende indsamlingsleder og fra Kræftens Bekæmpelses Landskontor. Kræftens Bekæmpelse stiller også IT-systemer til rådighed, som bruges til at holde overblik over de tilmeldte indsamlere samt til ruteplanlægning. Vi sørger for, at du bliver oplært i brugen af systemerne, hvis du ønsker at bruge dem.

I slutningen af januar 2023 starter opgaverne lige så stille op, og du vil blive inviteret til opstartsmøde hos Kræftens Bekæmpelse sammen med de øvrige frivillige indsamlingsledere i Hovedstadsområdet.

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Henriette Brink Jansen på

Info om jobbet


Annoncen udløber

31. december 2022

Arbejdsadresse

Område Stenløse

Stenløse

3660 Stenløse

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Henriette Brink Jansen på