Luk

Kræftrådgivningen i København søger 2 nye værtsfrivillige.

Har du lyst til, at være med til at tage imod brugere af Kræftrådgivningen i København? Og med at vise brugerne af huset til rette og få dem til at føle sig velkomne?
Vi deler hus med Center for Kræft og Sundhed og modtagelsen gælder alle brugere af huset. Som værtsfrivillig arbejder du både alene og sammen med ansatte eller en anden frivillig. Der vil løbende være kontakt til de ansatte som har Åben Rådgivning og med centermodtageren, som har det overordnede ansvar for modtagelsen i cafeområdet i Center for Kræft og Sundhed.

Som værtsfrivillig har du en fast vagt en gang om ugen af 3 timers varighed, som enten ligger formiddag eller eftermiddag. Lige nu mangler vi 2 frivillige, som kan indgå i gruppen af værtsfrivillige, som kan møde fredage kl. 10-13.
Opgaverne består i:

• At tage imod brugere, som kan være både til Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivning og til Københavns kommunes rehabilitering
• At vise brugere til rette og få dem til at føle sig velkomne
• At kunne vurdere brugeres behov for rådgivning via korte samtaler
• At formidle kontakt til den professionelle rådgiver i den åbne rådgivning
• At have overblik over brugernes aftaler i centret
• At rydde op og sørge for en hyggelig og indbydende stemning i caféen
• At smalltalke med brugerne i caféen

Vi søger

Er du udadvendt og god til at tale med mennesker, og vil du gerne sammen med Kræftens Bekæmpelse være med til at gøre en forskel for mennesker berørt af kræft? Så kan det være dig, vi har brug for som værtsfrivillig.
For at trives med opgaven, er det vigtigt, at du er empatisk og god til at møde mennesker, der står i en sårbar situation. Du skal være den, der skaber kontakten til brugeren, men du skal også være i stand til at mærke, når brugeren helst vil sidde i fred. Du skal også, via kortere samtaler, kunne vurdere, om brugeren har behov for at tale med en af de ansatte og formidle denne kontakt.
Det er en fordel, at du har erfaring fra arbejde indenfor for eksempel social- og sundhedssektoren, men det er ikke en betingelse. Vi søger en frivillig over 25 år.

Vi tilbyder

Som frivillig kommer du på et 2-dages patientstøttekursus, og der finder naturligvis oplæring sted.
Gruppen af værtsfrivillige holder et fast møde den første tirsdag i måneden kl. 10.30 - 12.00. Her gives informationer, der tales om arbejdet og der vil ind imellem være oplæg fra fagpersoner. Det er derfor en betingelse, at du også kan deltage i disse møder.

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Lone Rønholt på

Info om jobbet


Tidsforbrug

3 timer pr. uge + 1½ times fællesmøde pr. måned

Dato/tid

10:00 - 13:00

Annoncen udløber

31. januar 2024

Arbejdsadresse

Kræftrådgivningen i København, Center for Kræft og Sundhed København,

Nørre Allé 45

2200 København N

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Lone Rønholt på