Luk

Frivillige tovholdere til patientnetværk i Køge

I netværksgruppen kan kræftramte møde ligestillede og opleve at være en del af et positivt og givende fællesskab. Omdrejningspunktet er samvær og samtale med andre samt aktiviteter, der kan understøtte dette. Som tovholder er din opgave primært deltagende og faciliterende ifh.t. netværksmøderne.
Den koordinerende del tager vores frivilligleder sig af.

Vi søger

Vi leder efter frivillige som har lyst til at være en del af et mindre frivilligt team, for et relativt nystartet netværk for kræftramte, som fra den 5.1.2024 vil mødes fredage i tidsrummet 10-13 på STR (Sundhed, Træning og Rehabilitering) Rådhusstræde 10c i Køge

Det er vigtigt, at du har tid og lyst til at indgå aktivt i et team af frivillige, der arbejder tæt sammen og deles om opgaven. Du skal være interesseret i mennesker og have overskud til både at lytte og samtale. Så skal vi nok sørge for, at du bliver klædt på til opgaven.

Er du interesseret i at blive frivillig tovholder og vil du vide mere? Så kontakt frivillig koordinator Helle Løfstrøm Sørensen på mail hels@cancer.dk senest mandag den 13. november.
Vi vil gerne holde korte samtaler fredag den 24. november.

Vi tilbyder

Et engageret team af ansatte og frivillige der løbende understøtter dit frivillige arbejde og som frivillig kommer du på patientstøttekursus, og der finder naturligvis oplæring sted.

Frivilligkoordinator Helle Løfstrøm Sørensen

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Frivilligkoordinator Helle Løfstrøm Sørensen på

Info om jobbet


Tidsforbrug

Fredage - 3-4 timer

Annoncen udløber

30. december 2023

Arbejdsadresse

Center for Sundhed, Træning og Rehabilitering

Rådhusstræde 10c

4600 Køge

Frivilligkoordinator Helle Løfstrøm Sørensen

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte Frivilligkoordinator Helle Løfstrøm Sørensen på