Luk

Demokratidage 2023 - kursusdag

Målgruppe: Medlemmer af lokalforeningsbestyrelser, regionsudvalg og Hovedbestyrelsen.

Formål og udbytte: Demokratidage går ud på at mødes med en folketingspolitiker fra dit lokalområde sammen med andre frivillige. Her sætter vi forebyggelse af kræft blandt børn og unge på dagsordenen over en kop dialogkaffe. Kaffemødet planlægges sammen med din lokalforening eller dit regionsudvalg og dit områdekontor og finder sted mellem den 15. maj og den 26. maj. Du er selv med til at bestemme tidspunktet.

Demokratidage skydes i gang med en fælles ”Så går vi i gang-kursusdag” i København for alle, der tager del i Demokratidage. Dagen bliver fuld af gode fortællinger, politiske håndgreb og ’brændende platforme’, hvor du kan bringe dine egne erfaringer i spil.

Indhold:

  • Jesper Fisker (adm. direktør i Kræftens Bekæmpelse) deler erfaringer fra Christiansborg.
  • Vi deler fortællinger og drøfter i fællesskab: Hvad gør en god fortælling?
  • Özlem Cekic (tidligere folketingsmedlem og nu generalsekretær for foreningen Brobyggerne – Center For Dialogkaffe) fortæller om Dialogkaffe og livet som folketingspolitiker.
  • Vi bliver klogere på kaffemødernes tematiske fokus: Forebyggelse af kræft blandt børn og unge.
  • Vi tager os god tid til at øve os i dialog og fortællinger, og vi forbereder helt konkret vores kaffemøder med folketingspolitikere i uge 20 og 21.

Form: Kursusdagen afholdes fysisk i Kræftens Bekæmpelse på Strandboulevarden 49, København Ø.

Tilmelding: Hvis du har lyst til at deltage i Demokratidage, tilmelder du dig kursusdagen her til højre. Fristen er 22. marts. Der er 40 pladser til Demokratidage, og vi vil sørge for at fordele pladserne så godt som muligt mellem områderne. Du får svar senest den 29. marts, om du har fået en plads.

Læs mere om Demokratidage i denne nyhed på frivillig.dk

Demokratidage 2023 - kursusdag