Luk

Digitalt møde om Designguiden for frivillige

I Kræftens Bekæmpelse er vi gået i luften med ny designlinje for hele foreningen og designguide til alle frivillige. Derfor vil vi gerne invitere dig som frivillig til et digitalt møde om vores nye, visuelle udtryk og den mulighed, du nu har som frivillig, nemlig at kunne lave egne materialer lokalt til print og tryk på din egen pc.

Kræftens Bekæmpelse har fået nyt udtryk
Designguiden er blevet til i forbindelse med en generel udvikling af Kræftens Bekæmpelses visuelle udtryk. Med opdateringen har vi fået en række nye grafiske muligheder. Vi har bl.a. fået vores egen skrifttype, ’Fighter’, der er bygget over de geometriske former i den ikoniske røde sløjfe, som for mange er blevet synonym med kræftsagen.

I designguiden finder du forskellige skabeloner, som du kan lægge egne tekster og billeder ind i. Straks efter kan du downloade de nye materialer i trykklare PDF-filer, så de er klar til print og brug. Med skabelonerne får vi et mere tidssvarende og ensartet udtryk og en stærk genkendelighed.

Er du nysgerrig på Kræftens Bekæmpelses designlinje og designguide, så har du nu mulighed for at blive endnu klogere. 

Program for mødet:

  • Velkomst og Kræftens Bekæmpelses omdømmestrategi v/ kommunikationschef Ida Strand
  • Designguiden for frivillige og Kræftens Bekæmpelses visuelle identitet v/grafiker Maria Daring Haack
  • Sådan får du support og er der værktøjer, du savner i designguiden? v/ Gitte Bargholz Heinola og Anne-Marie Juhlin, Frivillig Indsats
  • Spørgsmål og tak for i aften

Digitalt møde på Teams

04. november 2021 kl. 17:00-19:00

Undervisere
Tilmeldingsfrist:

Lørdag den 30. oktober 2021

Vis mere Vis mindre