Luk

Facebook

Facebook-mentor-netværket er frivillige, som er gode til at bruge Facebook og som interesserer sig for dialog og formidling online. De frivillige i netværket vil gerne hjælpe andre frivillige i gang med at bruge Facebook i deres frivillige arbejde, - det kan være i Lokalforeninger, på staffeter, patientforeninger, Igen butikker eller andre frivilligaktiviteter.

Netværkets ønske er at gøre Kræftens Bekæmpelse endnu mere aktive i vores online formidling lokalt og samtidig bane vejen for, at vi får fortalt endnu flere historier om det frivillige arbejde, og at vi bliver synlige for og kommer i dialog med endnu flere danskere.

Facebookmentor-netværket har grupper i område Nord, Midt og snart Syd, og der vil ligeledes blive opstartet grupper i de øvrige områder/regioner.

Her på siden vil vi løbende opdatere med de nye Facebookmentor-netværksgrupper, og du vil kunne finde oplysninger på, hvordan du kontakter de lokale Facebookmentor-netværksgrupper.

Sådan får du hjælp fra Facebookmentorerne

Du kontakter Facebookmentorerne ved at tilmelde dig en Facebookgruppe for dit lokalområde.

I Facebookgruppen svarer mentorerne på support-spørgsmål, og du kan lave en aftale om at få 1-til-1 hjælp fra en af mentorerne. 1-1 hjælp kan foregå ved at mødes, over telefon eller via Facebook-beskeder, det aftaler du med Facebookmentoren.

I højre side kan du se de områder der allerede har aktive Facebook mentorer. Du søger navnet på gruppen frem på Facebook, anmoder om medlemskab i gruppen og så kan du stille spørgsmål der.

Vi vil snarest muligt påbegynde opstart af netværk i resten af landet og opdaterer derfor løbende denne side.