Luk

Politisk håndbog i praksis – 2: Sådan opnår du resultater

Målgruppe
Det digitale live-kursus er for dig, der er frivillig i en lokalforening og vil lære mere om lokalt kræftpolitisk arbejde og metoderne i Politisk håndbog.  Kurset er skræddersyet til lokalforeningsfrivillige i Kræftens Bekæmpelse der gerne vil arbejde fokuseret med at opnå resultater med politisk arbejde. Du er velkommen uanset, om du er nyvalgt eller erfaren – kurset tilrettelægges, så alle får noget ud af det. 

Kursusindhold
Vi tager udgangspunkt i de 5 metoder, der er beskrevet i Politisk håndbog. Det er især de tre sidste metoder – vær først, løs flere problemer end ét og giv andre æren – vi går i dybden med på dette kursus.

Du får rig mulighed for at udveksle erfaringer med andre lokalforeninger og inspiration til at komme videre med dit kræftpolitiske arbejde.

Lær mere
Der vil være aktiverende opgaver før, under og efter live-kurset for at sikre, at du kommer videre med dit politiske arbejde sammen med lokalforeningen derhjemme.

Du kan med fordel også tilmelde dig ’Politisk håndbog i praksis – 1: Sådan kommer du i gang’ d. 21. april 2021 kl. 17-19 – og få et godt afsæt for dit kræftpolitiske arbejde.

Inden længe udbydes også tre digitale kurser, der giver dig en god grundviden om de aktuelle politiske fokusområder. Hold øje her på siden.

Teams

18. maj 2021 kl. 17:00-19:00

Undervisere

Suzanne Bjerregaard, områdekonsulent

Bettina Ragna Olesen, projektleder Sorggrupper i skoler, OmSorg

Jacob Møller, Områdekonsulent

Tilmeldingsfrist:

Søndag den 16. maj 2021

Vis mere Vis mindre