Luk

Det kan vi se frem til i 2021

Et nyt år er i fuld gang, og selv om coronavirus stadig udfordrer os, er der mange spændende aktiviteter at se frem til. Her får du et overblik over året.

18. januar 2021
STINE LYNGHARD, PATIENTSTØTTE & FRIVILLIG INDSATS

Det nye år byder på mange gode frivilligaktiviteter. Foto: Colourbox.

Vi har taget hul på et nyt år med mange gode aktiviteter på frivilligområdet. Coronavirus vil formentlig være et benspænd i vores planlægning et godt stykke tid endnu, men vi har fået mange erfaringer fra sidste år, som forhåbentlig kan gøre det hele lidt lettere i år.

Det er ikke alle aktiviteter, der er dato på endnu, men der er allerede en række begivenheder, som kan skrives i kalenderen:

Lørdag den 30. januar er der lokalforeningskonference. Det bliver et digitalt møde, som man deltager i hjemme fra sin egen computer.

Generalforsamlinger i lokalforeningerne afvikles i løbet af januar, februar og marts. Alle får tilsendt materiale bl.a. med inspiration til, hvordan generalforsamlingen kan afholdes.

Søndag den 11. april går vi på gaden og samler ind til Landsindsamlingen. Vi samler både ind fysisk og digitalt.

Stafet For Livet starter op lørdag den 1. maj, og sæsonen løber frem til den 25. september. Vi forventer, at alle stafetter i en eller anden grad vil være påvirket af coronavirus og planlægger derefter. Allerede nu er der masser af gode arrangementer i støbeskeen rundt omkring i landet.

Repræsentantskabsmødet bliver afholdt lørdag den 8. maj og i ugerne op til. Formen på mødet er fortsat under udarbejdelse, og vi tager naturligvis højde for coronasituationen.

I løbet af maj er det også tid til Den lokale soluge.

Vi skal desuden fejre, at det er 30 år siden, vores første genbrugsbutikker åbnede. Butikken i Aarhus hejser flaget i maj, Horsens i august, Randers i september, og Kolding i oktober.

Der er lokalpolitiske formandsmøder i juni: Torsdag den 3. juni i område Syddanmark, torsdag den 10. juni i område Sjælland, mandag den 14. juni i område Nordjylland, tirsdag den 22. juni i område Hovedstaden, torsdag den 24. juni i område Midtjylland.

I juni er der også valgmøder i regionsudvalgene.

På den anden side af sommerferien i uge 35 er der HPV-uge, hvor vi tager ud på apoteker og oplyser om HPV-vaccination.

Lyserød Lørdag falder i år lørdag den 9. oktober.

Knæk Cancer løber af stablen i uge 43 i oktober.

Lørdag den 6. november samles regionsudvalgene til regionsudvalgskonference.

Den 16. november er der kommunal- og regionsvalg, og vi vil i den forbindelse fokusere på, at børn og unge som pårørende bliver opprioriteret. Alle bestyrelser får valginspirationsmateriale tilsendt til lokalforeningskonferencen i januar.

I løbet af november er der desuden politiske dialogmøder, og vi tager hul på næste års Stafet For Livet til Kick off.