Luk

Digital lokalforeningskonference 2022: ’Det gode bestyrelsesarbejde’

Hele lokalforeningsbestyrelsen er velkommen på den digitale halvdagskonference. Sidste frist for tilmelding er mandag den 17. januar.

13. januar 2022
Nanna Berg, Patientstøtte & Frivillig Indsats

Lokalforeningskonferencen er den årlige kompetenceudviklingsdag, hvor lokalforeninger på tværs af landet deltager og får nye input til deres daglige bestyrelsesarbejde. Det kommer som sædvanligt til at foregå den sidste lørdag i januar – den falder i år på den 29. Tilmeldingen er nu åben, så skynd dig at få booket din plads.

Temaet på konferencen er ”Det gode bestyrelsesarbejde”
Når bestyrelsesarbejdet fungerer tænker vi ikke så meget over hvad det er der virker. Vi gør det jo bare. Men vi har nok alle prøvet at sidde i bestyrelser hvor der i perioder fx mangler motivation, hvor det er svært at rekruttere nye medlemmer eller hvor enkelte medlemmer får en alt for stor arbejdsbyrde. Så hvad er det der skal til for at skabe de gode rammer for bestyrelsesarbejdet? Det vil vi sammen gå på opdagelse i på den kommende lokalforenings-konference.

Spændende oplæg
Bestyrelsesarbejdet udgør basen for så mange af vores aktiviteter og kan være helt afgørende for om vi trives og motiveres i foreningslivet. Der er derfor masser af stof at dykke ned i.

På konferencen vil vi alle blive inspireret af oplægsholder Mette Wang, der er konsulent og rådgiver på Center for Frivilligt Socialt Arbejde (CFSA). Mette er uddannet antropolog og har stor erfaring med at rådgive og støtte frivillige sociale organisationer. Hun har mange års viden og erfaring med projektledelse og udviklingsarbejde og hun kender indgående til vigtigheden af at skabe netværk og relationer på tværs af foreninger og sektorer.

Direktør Jesper Fisker og formand Helen Bernt Andersen er med på konferencen

Årets bedste kræftnyheder og frivilligstrategi
Både formand for Kræftens Bekæmpelse Helen Bernt Andersen og direktør Jesper Fisker vil præsentere de gode kræftnyheder fra det forgange år. Der er noget at glæde sig til, for der er sket mange glædelige ting.

Arbejdet med den nye frivilligestrategi bliver også præsenteret på konferencen, og her vil der være mulighed for at komme med input, da det stadig er en strategi i udvikling.

Tilmelding og fuldt program
Du tilmelder dig til lokalforeningskonferencen på www.frivillig.dk (husk at du skal bruge dit login). Her kan du også se det fulde program. Der er tilmeldingsfrist den 17. januar 2022.