Luk

Fredagens Frivillig: Det at kunne bruge mine kompetencer fra arbejdslivet betyder meget

Karen Bloch Eskesen er 64 år og ansvarlig for sponsorer, hjemmeside og Facebook på Stafet For Livet Varde samt medlem af Stafet For Livets rekrutteringsgruppe.

14. september 2018
Forening og Frivillige

Da Karen i 2015 afsluttede sin MPG (Master i offentlig Ledelse), havde hun pludselig fået tid tilovers.

Børnene var voksne, Masteren forsvaret og aftalen som underviser på lederuddannelsen i UCsyd var landet.

Derfor fangede en annonce fra Stafet For Livet Varde hendes interesse, og det varede ikke længe, før hun var med i styregruppen som ansvarlig for sponsorerne. De efterfølgende år fortsatte hun i denne rolle – suppleret de sidste to år med et delt ansvar for PR i samme stafet.

Siden foråret 2018 har Karen desuden været involveret i Stafet For Livet på landsplan. Her er hun et af tre medlemmer af Rekrutteringsgruppen, som er nedsat af Stafet For Livets Advisory Board (AB). Gruppens opgave er blandt andet at rekruttere medlemmer til AB, at medvirke ved ansættelse af medarbejdere tilknyttet Stafet For Livet samt udpege frivillige til internationale konferencer.

Derudover forventes der flere spændende ad hoc opgaver i kølvandet på oprettelsen af Rekrutteringsgruppen. Netop nu er Karen og William - et andet medlem af rekrutteringsgruppen - med i en arbejdsgruppe, som planlægger en workshop om rekruttering til næste Kick-off d. 10. november i Vingsted.

”Jeg har tænkt lidt over min motivation for at være med i Stafet for Livet. Det at kunne bruge mine kompetencer fra arbejdslivet betyder meget, men det betyder også noget, at alle – både frivillige og samarbejdspartnere - er imødekommende og engagerede. Her føler jeg bestemt, jeg er blevet mødt positivt, både i styregruppen og som sponsor/ PR ansvarlig. Endelig betyder det meget for mig at være med til at udrette noget, der betyder noget for andre – at levere konkrete resultater er vigtigt for mig”.

Karen er i efteråret 2017 sammen med sin mand flyttet tættere på børn og børnebørn til Vejle området, og de er derfor begge på vej ud af Stafet For Livet, Varde. De vil dog gerne sikre en ordentlig overdragelse, så de stopper først i Varde sidst i september. Karen er langt fra færdig med Stafet For Livet og Kræftens Bekæmpelse. Så udover at fortsætte i rekrutteringsgruppen, bruger hun lige nu tid på at undersøge, hvilke muligheder, der er på Østkysten.

Tak for indsatsen, Karen.

Denne nyhed er en del af FrivilligNyt.