Luk

Frivillige hyldes på Frivillig Fredag

Frivillig Fredag er en festdag for frivillighed, som bliver afholdt fredag den 27. september. Lokale arrangører over hele landet inviterer til arrangementer og aktiviteter, der skal fejre det lokale frivillige engagement og hylde de mange tusind frivillige, der hver dag gør en forskel.

15. september 2019
FORENING & FRIVILLIGE

Frivillig Fredag falder altid den sidste fredag i september.

Hver dag gør I som frivillige en forskel - for jeres sag, jeres medmennesker og jeres lokalområde. Det skal I hyldes for. Derfor inviterer lokale arrangører i hele Danmark til arrangementer og aktiviteter, der skal fejre det lokale frivillige engagement. Det sker på 'Frivillig Fredag', som i år falder den 27. september.

Der bliver bl.a. arrangeret frivilligfester, foreningsmarkeder, foredrag og fællesspisninger i anledning af Frivillig Fredag – hold øje med arrangementer i dit lokalområde på hjemmesiden www.frivilligfredag.dk

I år sætter Frivillig Fredag også fokus på, hvordan man kan engagere nye frivillige. Det sker gennem kampagnen #spørgiseptember, hvor alle opfordres til at invitere flere med i de frivillige fællesskaber.