Luk

Frivilligt fyrtårn skifter retning

Kirsten Halskov Madsen har været med i hovedbestyrelsen i ni år og i Kræftens Bekæmpelses regionsudvalg i Midtjylland i 15 år. Nu stopper hun og bliver i stedet værtsfrivillig i sin lokale kræftrådgivning. I en kort video takker hun for de mange gode år og det store engagement hos frivilligkolleger og ansatte. 

Da Kirsten Halskov Madsen blev klappet ned fra scenen på dette års repræsentantskabsmøde, var det tydeligt, at hun efter ni år i Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse har sat sine spor.

Efter flotte ord fra formand Helen Bernt Andersen, blev Kirsten Halskov Madsen imidlertid så rørt, at hun måtte gemme takketalen til senere. Derfor har hun nu valgt at sige tak for sine mange gode år i vores forenings ledelse via en lille video.

- Det politiske arbejde har fyldt rigtig meget, og jeg er taknemmelig over, at jeg har fået lov til at være med, siger hun blandt andet i videoen. 

15 år i regionsudvalg
Kirsten Halskov Madsen stoppede efter tre valgperioder i hovedbestyrelsen på grund af anciennitet, men har i samme omgang valgt ikke at genopstille til regionsudvalget i Midtjylland, som hun er formand for. Efter 15 år i udvalget ønsker hun i stedet at blive værtsfrivillig i kræftrådgivning i Aarhus. 

Men det er ikke uden vemod, at hun siger farvel efter så mange år:

- Tak til jer frivillige fra regionsudvalget. Det har været utrolig udfordrende og spændende at løbe regionsudvalget i gang. Det har vi haft 15 år til, og jeg er stolt over at kunne konstatere, at vi nu indgår som en vigtig samarbejdspartner, når der udvikles, formidles og træffes politiske beslutninger om kræftpatienter og deres pårørende, siger hun.

I videoen takker hun også de mange samarbejdspartnere i foreningen - lige fra lokaludvalg, hovedbestyrelse, formand og direktør og medarbejderne på det lokale områdekontor og i kræftrådgivningen.

Du kan se videoen herunder. 

6

Kommentarer

Bjørn Ruben Pedersen

Bjørn Ruben Pedersen Vi glæder os til du starter hos os i Aarhus. Kh Bjørn, leder af kræftrådgivningen i Aarhus

31. maj 2023 13:27

Lone Holm Tak for samarbejdet, Kirsten, med dig og regionsudvalget -  det har været en fornøjelse. Ønsker dig mange gode stunder som værtsfrivillig, dejligt du fortsætter i en ny rolle, kh Lone

31. maj 2023 13:50

Bettina Ragna Olesen

Bettina Ragna Olesen Kære Kirsten. Utallige samtaler, oplevelser og milepæle er det blevet til igennem årene. Dejligt at vi bliver ved at ses og brugerne i kræftrådgivningen i Århus får glæde af dig. Mon ikke jeg også sniger mig ud til en kop kaffe og en snak indimellem :-)

31. maj 2023 16:57

Charlotte Kirk Jeppesen

Charlotte Kirk Jeppesen Det er os der takker dig Kirsten, for dit store og fantastiske arbejde for kræftsagen. Når nu du kommer til at mangle lidt ekstra frivilligt KB arbejde, så er der altid en plads i Silkeborg til dig.
Knus Charlotte.

31. maj 2023 16:58

Morten Bruun Petersen

Morten Bruun Petersen Foreningen skylder også dig en stor tak! Kræftens Bekæmpelse er så privilegeret at have kompetente, vidende og empatiske frivillige som dig.  Og så endda med det medietække, du også har :-) Dejligt du får mulighed for at prøve noget nyt i rådgivningen i Aarhus. Bh. Morten

1. juni 2023 13:21

Jonna Nymann Pedersen

Jonna Nymann Pedersen Kære Kirsten. 
Du vil blive savnet. 
Både for din store faglige viden og ikke mindst din inkluderende og søde,  anerkendende væremåde. Jeg ønsker dig alt det bedste i fremtiden.

4. juni 2023 19:36