Luk

Hilsen fra formanden til alle frivillige i Kræftens Bekæmpelse

Det er en udfordrende tid, vi er i lige nu, og mange af vores frivillige aktiviteter er påvirket af de tiltag, som skal begrænse smittespredningen med coronavirus i Danmark. Kræftens Bekæmpelses formand Helen Bernt Andersen vil derfor gerne sende en stor tak til alle frivillige for jeres indsats i en vanskelig situation.

2. april 2020
KRÆFTENS BEKÆMPELSE

Helen Bernt Andersen sender en varm hilsen til alle frivillige i Kræftens Bekæmpelse. Foto: Tomas Bertelsen.

Kære alle frivillige ildsjæle i hele landet

I denne nye og anderledes tid må vi stå sammen − hver for sig!

Vi må alle sørge for at passe på os selv og hinanden og undgå smittespredning, så godt vi kan. Så kan vi forhåbentlig snart genoptage det frivillige arbejde på fuld kraft, som alle I fantastiske frivillige udfører til gavn for kræftramte og deres familier. Af hjertet tak for alt det, I gør!

Det er så ærgerligt, når alle de længe planlagte arrangementer, projekter, events og tiltag bliver udskudt, og IGEN-butikker må holde lukket. Men vi må sammen bevare håbet om, at det hele kan komme godt i gang igen, når coronastormen er drevet over.

I bidrager alle med jeres store indsats for kræftsagen i det vigtige frivillige arbejde, og vi må alle samarbejde på bedste vis. Vi arbejder anderledes og digitalt i denne tid. Alle medarbejdere i Kræftens Bekæmpelse kan træffes som normalt - men nu på mail, telefon eller på digitale møder.

Vi må desværre indse, at fællesskabet og det sociale liv bliver udfordret og ikke er helt det samme i øjeblikket. Men lad os sammen prøve at huske på alt det positive i hverdagen i denne smukke forårstid og bruge de muligheder, vi har. Vi kan stadig ses og tale sammen, det er bare på en ny måde − via skærmen. Vi må være kreative, og vi kan vise hinanden vores hverdag på for eksempel videoopkald, hvor vi kan se hinanden og også lave gruppemøder, eller vi kan ringe sammen lidt oftere og dele idéer og tanker.

Det er vigtigt, at vi bevarer de positive tanker i denne tid, så vi sammen kan skabe håb, og vi er klar til at komme tilbage på sporet, når tiden bliver moden til dette.

Jeg ønsker jer alle og jeres familier en rigtig god påske.

De varmeste hilsener

Helen Bernt Andersen