Luk

Hjælp os med at få nye medlemmer

På årets repræsentantskabsmødet kunne vi for første gang løfte sløret for vores nye medlemshvervematerialer, som med værdifulde indspark fra jer frivillige har været under udvikling siden vores workshop på repræsentantskabsmødet i 2017.

21. juni 2018
Fundraising og medlemmer

Vores medlemmer er med til at sikre, at vi har en stemme og at vi bliver hørt – både lokalt og regionalt og ikke mindst på Christiansborg. For at vi kan bevare vores stemme og indflydelse, er det vigtigt med et stabilt medlemsniveau, så vi har opbakningen fra danskerne – og kan vise det. Vores mål er at have 500.000 medlemmer, hvilket svarer til 10 pct. af den danske befolkning. Vi tror, at det er et realistisk mål, men desværre har vi oplevet et mindre fald i antallet af medlemmer de seneste år.

Vi har derfor brug for jeres hjælp til at nå ud til flere, som kunne have en interesse i at støtte vores sag. Via jeres indsats som frivillig i Kræftens Bekæmpelse har I kontakt til mange, og vores håb er, at I den vej, har mulighed for at overbevise flere om, at de som medlem og sammen med os kan gøre en forskel. For kræft er en folkesag, og en sag som kun kan løftes i flok.

På baggrund af input og ønsker fra jer, har vi derfor udviklet nyt materiale, som skal gøre det lettere at tale medlemskab, med dem, I møder på jeres vej. Materialet består - ud over veste og plakater, af tre postkort: Et, der opfordrer til at blive medlem, et, der opfordrer til at skaffe et nyt medlem og et, der fortæller om fordelsprogrammet, som man kan få glæde af som medlem. Tre forskellige måder, at henvende sig til kommende medlemmer på og forhåbentlig bibeholde og øge vores medlemstal.

På repræsentantskabsmødet kunne vi vise materialerne for første gang. Og efter den fine modtagelse er vi rigtig glade for at kunne præsentere dem for jer alle. 

Ved hjælp af jeres indspark har vi valgt at tilbyde jer følgende tre forskellige materialepakker:

Fra august vil I kunne bestille disse materialepakker via frivillig.dk. Vi håber, at I vil tage godt imod det nye materiale – og ikke mindst, at I kan hjælpe os med at nå i mål med de 500.000 medlemmer. Vi arbejder lige nu på at kunne give jer et bedre indblik i, hvordan det går med medlemstallet – det vender vi tilbage hurtigst muligt.

På forhånd tak!

Spørgsmål? Kontakt Tine Skov Pallesen på tsp@cancer.dk