Luk

Husk De 7 tegn aktiviteter til dit næste arrangement

De nye De 7 tegn aktiviteter, som er skræddersyet til Stafet For Livet lever i bedste velgående ude på landets stafetter. Der er indtil videre 62 ud af årets 76 stafetter, der har bestilt De 7 tegn aktiviteterne, og der er gode erfaringer med dem.

10. august 2018
Julie H. Mortensen, Forebyggelse og Oplysning

Både stafetdeltagere- og frivillige er glade for aktiviteterne, som gennem en kombination af oplysning og underholdning sætter fokus på De 7 tegn på en ny måde.

Særligt De 7 tegn quizudflugten er blevet taget godt imod. Her kan stafetdeltagerne blive klogere på de syv mest almindelige tegn på kræft samtidig med, at der indkasseres en runde på rundetælleren.

”Jeg synes det var en rigtig fin runde, og godt at få sat nogle flere ord på de enkelte tegn. Og når nu det er et sted som her, synes jeg det er rigtig godt, at det alligevel ikke er for overvældende, men man kan tage sig tid til at stå og kigge på tegnene og de forklaringer der er.” Titi Astona, Stafetdeltager Odense

De 7 tegn Twister spillet tiltrækker nysgerrige stafetdeltagere og fungerer godt som blikfang til stafettens øvrige oplysningsaktiviteter. Både børn og voksne får udfordret deres balanceevne, når det gælder om at placere hænder og fødder på De 7 tegn uden at miste balancen. Samtidig bliver de mindet om hvilke tegn og forandringer ved kroppen man bør reagere på – og opfordre ens nærmeste til at reagere på, hvis de oplever dem.

Hvis du er ved at arrangere en stafet og har lyst til at have aktiviteterne med, kan det stadig nås. Bestil De 7 tegn og Stafet For Livet materialepakken under ”Materialebestilling” i De 7 tegn gruppen eller i din stafetgruppe her på frivillig.dk. Aktiviteterne kan også sagtens bruges til andre lokale arrangementer.

Du kan også læse mere om erfaringerne med De 7 tegn aktiviteterne i den seneste udgave af Sløjfen. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Julie Hedegaard Mortensen på jum@cancer.dk eller tlf. 35 25 76 86 eller din lokale stafet- eller områdekonsulent.

Denne artikel er del af FrivilligNyt august 2018