Luk

Hvad vil du gerne vide om sociale medier?

Kræftens Bekæmpelse vil lave et nyt kursus i sociale medier til alle frivillige. Derfor vil vi blive glade for input om, hvad du gerne vil lære mere om.

19. august 2021
KATINKA AGGER, PATIENTSTØTTE & FRIVILLIG INDSATS
'Social media' skrevet med kridt på en tavle.

Vi har brug for dine input til, hvordan vi laver det bedste kursus i sociale medier til vores frivillige.

Hvad virker på Instagram og hvad virker ikke? Hvad er Facebook Business Suite? Og hvordan omgås man den dersens algoritme, der kan gøre det lettere eller sværere at nå ud til folk?

Selv om du er vant til at bruge Facebook eller Instagram privat, så kan der opstå mange spørgsmål, når du som frivillig skal ud over rampen med et budskab for Kræftens Bekæmpelse. Derfor vil vi lave et kursus for alle frivillige, der gerne vil bliver klogere på, hvordan de kan bruge sociale medier i deres frivillige arbejde.

Vi har brug for dine input

Men for at kunne skræddersy kurset bedst muligt har vi brug for input fra dig som frivillig om, hvad du godt kunne tænke dig, at et kursus i sociale medier skal indeholde. Det kunne for eksempel handle om nogle af de ting, du som frivillig har været i tvivl om, når du bruger sociale medier.

Kom med dine input i kommentarfeltet under artiklen. Husk at skrive, hvilken slags frivilligt arbejde du laver.

6

Kommentarer

Stine Poulsen Formand for Lokalforeningen Assens:
Vores facebookside er meget rodet. Når man har administratorrettigheder, så virker den utrolige rodet. 
Jeg vil gerne have et indblik/overblik over siden, måske I kan hjælpe med det. 

19. august 2021 20:10

Jonna Nymann Pedersen

Jonna Nymann Pedersen Jeg vil gerne lære noget om, hvem der kan se hvad,  at "dele" nyheder i forskellige grupper, som vores lokalforening interagerer med. 

22. august 2021 08:38

Christina Andersen

Christina Andersen Christina  buchwald  sekretær i lokal  forening solrød
Jeg vil gerne har  opdateret  min viden omkring  det at bruge instragram som frivillig 

24. august 2021 22:46

Bente Domino

Bente Domino Målretning af opslag på facebook. Rette tid, rette målgruppe mm. Har kendskab til en del allerede men vil gerne vide mere

29. august 2021 12:17

Irma Møller

Irma Møller Jeg vil gerne lære at lave A-5 folder med oplysninger om VORES Lokalforening.

11. september 2021 12:59

Bianca Korintha Kragesand Fuglsang Hej Irma, i Designguiden har du mulighed for at lave dine helt egne foldere, invitationer, plakater og meget mere. Hvis du ringer ind på 35257503 sidder vi klar til at guide dig igennem. Du kan også klikke på Designguide ude i menuen i venstre side. Her kan du se vejledninger og videoguides til, hvordan du bliver oprettet og kommer godt i gang. Mange hilsner, Bianca Korintha Kragesand Fuglsang, projektkoordinator Patientstøtte & Frivillig Indsats.

16. september 2021 11:25