Luk

Information om samarbejde med forsikringsselskab

I uge 15 foretager vi en række testopkald til en gruppe medlemmer i Kræftens Bekæmpelse. Vi vil gerne undersøge, om vi skal indgå et samarbejde med et forsikringsselskab for at kunne tilbyde fordele og rabatter til medlemmerne.

10. april 2021
FUNDRAISING & MEDLEMMER

Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, kan du blive ringet op angående forsikringer i uge 15. Foto: Colourbox.

I Kræftens Bekæmpelse prøver vi altid at yde god service til vores medlemmer og give noget igen for deres loyale støtte. Vi har et fordelsprogram med rabatter og tilbud, og i overvejelserne om at udbygge dette vil vi gerne teste et samarbejde med et større dansk forsikringsselskab.

Samarbejdet går ud på, at medlemmer af Kræftens Bekæmpelse kan få gode rabatter på forsikringer og samtidig få adgang til særlige forsikringer, der tilgodeser kræftpatienter og -pårørende. Forsikringer, man normalt ikke får hos andre forsikringsselskaber.

Derfor vil vi i uge 15 kontakte en mindre gruppe medlemmer for at tilbyde dem en snak med forsikringsselskabet om deres rabatter og fordele. Ved først at teste samarbejdet hos en mindre gruppe medlemmer, får vi en indikation af, hvorvidt dette er interessante fordele for vores medlemmer og dermed, om det er et samarbejde vi vil indgå.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte projektleder Lene Mikkelsen på lemi@cancer.dk eller tlf. 23 95 32 30.