Luk

Vil du hjælpe med Landsindsamlingen?

Vil du være med til at sørge for, at der er landsindsamling for Kræftens Bekæmpelse i dit lokalområde søndag den 11. april? Eller kender du en, der vil være god som indsamlingsleder? Se, om vi har brug for hjælp i netop dit område.

17. februar 2021
FUNDRAISING & MEDLEMMER

Søndag den 11. april går vi ud med indsamlingsbøtterne og banker på hos danskerne. Foto: Nille Gry Klinge.

Når vi går på gaden og samler ind til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling søndag den 11. april, vil vi rigtig gerne nå ud til alle danske husstande, så vi kan samle så mange penge som muligt ind til gavn for kræftsagen. Lige nu mangler vi bl.a. frivillige indsamlingsledere i:

København- og Aarhusområdet samt Bjerringbro, Esbjerg, Hirtshals, Maribo, Skive, Skørping og Vejen.

Læs mere om de enkelte områder her:

Frivilligjob.dk

Bor du i et af områderne, eller kender du nogen, som kunne være oplagt til opgaven, så kontakt landskontoret på landsindsamling@cancer.dk

Sæt dit præg på indsamlingen
Som frivillig kampagneleder er du blandt andet med til at rekruttere et team af frivillige hjælpere, hverve indsamlere, lave ruter og gøre indsamlingsstedet klar. Du har mulighed for at sætte dit personlige præg på den lokale landsindsamling og være med til at bestemme, hvor mange aktiviteter du vil igangsætte, og hvordan du vil tilrettelægge indsamlingen. Undervejs har du et tæt samarbejde med landskontoret, og du har altid mulighed for at stille spørgsmål.

Læs mere om, hvilke opgaver der er som kampagneleder:

Bliv frivillig kampagneleder for Kræftens Bekæmpelses landsindsamling 2021

Læs også, hvad Camilla får ud af at være med til at arrangere Landsindsamlingen:

Fantastiske Frivillige: 'Det er en stor tilfredsstillelse at aflevere pengene fra vores distrikt'

Om årets landsindsamling
Landsindsamlingen bliver i år både fysisk og digital. Vi har gode erfaringer fra sidste år, hvor danskerne tog rigtig godt imod vores indsamlere. Samtidig samlede vi ind digitalt via Facebook.

Landsindsamlingen 2021 bliver både fysisk og digital. Foto: Nille Gry Klinge.

Når vi går fra dør til dør i hele landet, handler det om mere end at samle penge ind. Den årlige landsindsamling er en dag af vital betydning for Kræftens Bekæmpelse, og hvor vi engagerer danskerne bredt i kræftsagen.  Det er en vigtig markering for befolkningen, der her står sammen, bakker op om kræftpatienterne og viser sin støtte til alle kræftramte og deres pårørende.

Skulle coronavirus lukke hele landet ned, bliver Landsindsamlingen udelukkende digital - men det er ikke det scenarie, vi arbejder med nu. Det er klart en dør til dør-indsamling kombineret med en digital landsindsamling, som vil give det bedste resultat - og dermed flere penge til kræftsagen.

Husstandsindsamlingen bliver naturligvis gennemført på en forsvarlig måde med særlige forholdsregler, som er i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer.