Luk

Knæk Cancer inviterer til en uforglemmelig uge

Nu er Knæk Cancer for alvor skudt i gang, og vi vil igen i år se nærmere på alle de fantastiske aktiviteter, frivillige i hele landet er med til at skabe. Det er handlinger, der kan mærkes.

10. oktober 2018
Birthe Nielsen, Fundraising & Medlemmer

I Knæk Cancer-ugen byder TV 2 på særlige programmer og indslag, der sætter fokus på forskning i kræft, livet som kræftpatient og pårørende. Det sker dagligt i ’Go’ aften Danmark’ og ’Go’ morgen Danmark’, hvor sidstnævnte indleder Knæk Cancer-ugen allerede søndag 21. oktober.

Der vil udover spændende dokumentarer også være gensyn med kendte programmer som ’Toppen af poppen knækker cancer’, der hylder sundhedspersonalet med en koncert, og ’Vild med Dans knækker cancer’, hvor dansere og kræftberørte indtager scenen på det Kongelige Teater til en storslået og imponerende dansefest.

Læs mere om ugens programmer her.

Det hele kulminerer med det store indsamlingsshow ’Knæk Cancer Live’ lørdag 27. oktober kl. 19:45. Det bliver en aften fyldt med underholdning, alvor og overraskelser – og masser af konkurrencer med flotte præmier. Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen er igen i år aftenens værter, der vil tage os med på rejsen igennem hele showet – og vi glæder os!

Knæk Cancer lever – foruden på tv og de sociale medier - ude i det danske samfund via aktiviteter og indsamlinger fra frivillige som jer. Vi er utroligt taknemmelige for og ydmyge over den store opbakning vi igen i år har oplevet fra frivillige, og vi håber meget, at I har lyst til at være med, når Danmark står sammen om at knække cancer lørdag 27.10 kl. 19:45 på TV 2!

Knæk Cancer har de seneste 6 år støttet mere end 240 projekter – herunder forskning, der ikke ville have været mulig uden Knæk Cancer, og det er vi meget taknemmelige for. Du kan læse mere om, hvordan der arbejdes for at færre får kræft, og flere overlever kræft gennem de mange projekter på www.detgårpengenetil.dk

Sammen gør vi en forskel!