Luk

Kommunikationschef Kurt Damsgaard stopper i Kræftens Bekæmpelse

I 12 år har Kurt Damsgaard stået i spidsen for Kræftens Bekæmpelses kommunikation udadtil. Den 30. april har han sidste dag på posten.

23. april 2015
Rasmus P.V. Jakobsen, Frivilligindsats

Både internt i Kræftens Bekæmpelse og uden for murene er han kendt for sit engagement, sin loyalitet og sin insisteren på, at mennesker ramt af kræft bliver hørt. I 12 år har han kæmpet for og med danske kræftpatienter, og nu overlader Kurt Damsgaard så roret til en ny mand på posten. Den 30. april stopper Kurt Damsgaard nemlig som kommunikationschef i Kræftens Bekæmpelse.

 

Direktør i Kræftens Bekæmpelse Leif Vestergaard Pedersen siger således om Kurt Damsgaards aftrædelse:

- Kurt har været ”irriterende insisterende” på kræftpatienternes vegne – netop derved har han løst sin opgave så godt. Kurt har drevet mange af os frem til at kæmpe godt for kræftsagen og værne om Kræftens Bekæmpelse. Det har klart sikret Kræftens Bekæmpelse både indflydelse og troværdighed. Det er med stor taknemmelighed, at vi siger farvel til Kurt.

 

Kurt Damsgaard har sin sidste arbejdsdag på Strandboulevarden den 30. april, men vil deltage i repræsentantskabsmødet i maj samt Folkemødet på Bornholm i juni.

 

En ny kommunikationschef i Kræftens Bekæmpelse ventes at tiltræde inden sommerferien. 

2

Kommentarer

Tak Kurt for et fantastisk engagement og drive for kræftsagen. Vi er mange, som vil savne dig. Samtidig held og lykke med de nye spændende udfordringer, som du kaster dig over.
De er heldige, som vil få glæde af dine kompetencer i fremtiden.
MVH Kirsten Halskov Madsen

28. april 2015 17:20

Kære Kirsten - ser først nu din søde hilsen. Den blev jeg meget glad for... tak for den! Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer. Vi ses i Kolding. De bedste hilsener / Kurt

28. maj 2015 01:41