Luk

Kræftens Bekæmpelse Genbrug åbner ny stor butik til efteråret

Kræftens Bekæmpelse Genbrug har netop underskrevet kontrakt på et lejemål med henblik på at kunne åbne foreningens 16. genbrugsbutik til efteråret. Vi søger allerede frivillige nu, udtaler distriktschef Lars Jessen. 

Kræftens Bekæmpelse Genbrug åbner ny stor butik til efteråret

Kræftens Bekæmpelse Genbrug åbner ny stor butik til efteråret

Det skulle egentlig have været sket i 2020, men så kom corona, og som med så meget andet, blev planerne om at etablere den 16. genbrugsbutik udskudt. Men nu sker det endelig.

Butikken ligger i Holbæk MegaCenter
Det nye butikslokale på knap 700 m2 er placeret på en af de bedste beliggenheder i Holbæk - nemlig i Holbæk MegaCenter, som består af over 45 butikker og har gratis parkering.

- Vi glæder os meget til at slå dørene op for den 16. butik og ikke mindst til at kunne tilbyde lokalborgerne kvalitetsgenbrug, der går til et godt formål. Vi får travlt og derfor har vi selvfølgelig også brug for en masse frivillige, der kunne tænke sig at være med på en spændende rejse, udtaler Lars Jessen, distriktschef for butikkerne i Roskilde, Ringsted og Næstved og snart også for den kommende butik i Holbæk.

Vil du være med?
Har du tid til overs og synes du, at det kunne være spændende at give en hånd med i Kræftens Bekæmpelses nye genbrugsbutik i Holbæk, så kontakt endelig distriktschef Lars Jessen på tlf. 45 28 12 07 00 eller e-mail: larsj@cancer.dk

Du kan også gå ind og følge butikkens Facebook-side

Læs mere om hvad det vil sige at være genbrugsfrivillig