Luk

Kræftens Bekæmpelse og 3F i TV 2

Mænd skal blive bedre til at gå til lægen. Derfor satte 3F og Kræftens Bekæmpelse i denne weekend fokus på, at jo tidligere kræft opdages, jo bedre er chancen for at blive rask.

23. marts 2015
Rasmus P. V. Jakobsen, Frivilligindsats

På forårsmessen i Aalborg Kongres og Kultur Center i denne weekend satte 3F og Kræftens Bekæmpelse i Nordjylland fokus på at få flere mænd til lægen i god tid. Med kampagnen "De 7 tegn" blev messegæsterne gjort opmærksomme på, at jo tidligere kræft opdages jo bedre er chancen for at blive rask.

Stefan Paschke, der er områdekonsulent for Kræftens Bekæmpelse i Nordjylland, glæder sig over samarbejdet med netop 3F.

- Da kampagnen med "De 7 tegn" blev lanceret, sagde 3F til os, at det jo lige præcis var deres medlemmer, der ikke gik til lægen i tide. Her var der altså en mulighed for at hjælpe hinanden med at få det gode budskab ud, siger Stefan Paschke.

Weekendens arrangement markerede startskuddet på samarbejdet mellem 3F og Kræftens Bekæmpelse. Messebesøget bliver fulgt op af virksomhedsbesøg over hele landet, hvor 3F og Kræftens Bekæmpelse vil sætte fokus på symptomer på kræftsygdomme, og hvad man skal gøre, hvis der opstår mistanke om kræft.

  

Se indslag fra TV 2 Nord her:

http://www.tv2nord.dk/artikel/343161