Luk

Lad os knække cancer sammen

Fællesskabet omkring Knæk Cancer er unikt, og det kan være meget inspirerende at dele sine aktiviteter med andre. Vi har derfor oprettet en Facebookgruppe for frivillige, hvor man kan vise sine aktiviteter frem, få inspiration og heppe på hinanden.

14. oktober 2019
FUNDRAISING & MEDLEMMER

Der er mange fantastiske bidrag til Knæk Cancer. Foto: Fundraising & Medlemmer.

I den nye gruppe 'Alle os der knækker cancer' på Facebook kan du få inspiration, udveksle erfaringer, finde spørgsmål og svar samt få hjælp og opmuntring til dit arbejde med at knække cancer. Vi håber, du vil være med?

Bliv medlem af gruppen her

Masser af aktiviteter i Knæk Cancer-ugen
På søndag starter TV2 op og er klar til en uge med masser af spændende programmer, indslag, rørende historier, grin og dans, og allerede nu er folk rundt i landet godt i gang med aktiviteter for at støtte sagen.

Få et overblik på vores Danmarkskort, hvor der løbende kommer flere aktiviteter ind:

Det sker

Mangler du selv lidt ny inspiration her i efterårsferien til, hvordan man kan samle ind på nye måder til Knæk Cancer? Så kan du downloade vores 'indsamlingsbanko', som måske kan give lidt nye sjove og skæve ideer. Find pladen her:

Gratis materiale til Knæk Cancer-frivillige

Derudover er årets Knæk Cancer t-shirts til salg hos Boozt, og den ikoniske Knæk Cancer blomsterpin kan købes alle steder, hvor der sælges ugeblade.

Vi glæder os til Knæk Cancer med dig. Sammen kan vi gøre en endnu større forskel.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Birthe Nielsen på bini@cancer.dk eller tlf. 28 99 01 27.