Luk

Lokale superhelte søges

Nu har du muligheden for at gøre en kæmpe forskel for kræftsagen. Vi mangler nemlig indsamlingsledere til Landsindsamlingen. Du kan være indsamlingsleder alene eller dele opgaven med andre. Du kan også prikke til en ven, du tror vil være god til det.

25. januar 2023
KATINKA AGGER, PATIENTSTØTTE & FRIVILLIG INDSATS

Den 16. april er der Landsindsamling, hvor både faste og nye frivillige går på gaden med indsamlingsbøtterne i hånden for at samle ind til kræftsagen.

Nogle af dagens helt store superhelte er vores indsamlingsledere, der gør en helt uvurderlig forskel for kræftsagen. De sørger nemlig for, at indsamlerne kommer afsted, at ruterne passer og at de indsamlede penge ender det rigtige sted.

Lige nu mangler der frivillige indsamlingsledere i mange byer, og derfor har vi brug for frivillige, der vil kaste sig over opgaven. Har du lyst til at være med til at gøre en kæmpe forskel, så har du chancen nu.

Hvad består opgaven i?
Som frivillig indsamlingsleder er du med til at finde andre frivillige, der kan hjælpe til. Du er også med til at hverve indsamlere, lave ruter og gøre indsamlingsstedet klar. Du har i det hele taget mulighed for at sætte dit præg på, hvordan indsamlingen bliver tilrettelagt i dit lokalområde.

Du kan vælge at samle en gruppe venner omkring dig, så I er fælles om opgaven og kan hygge jer sammen imens. Kaster du dig ud i det på egen hånd, kan du til gengæld regne med at have fået et godt netværk i dit lokalområde, når Landsindsamlingen er forbi.

Uanset gælder det dog, at du har et tæt samarbejde med landskontoret undervejs, og at det altid er muligt at få hjælp og stille spørgsmål.

Hvor mangler der indsamlingsledere?
Lige nu mangler vi indsamlingsledere i flere regioner. Du kan se listen over hvilke byer der mangler på siden her.

Er du nysgerrig efter at høre mere om rollen som indsamlingsleder, kan du kontakte følgende ansvarlige for din region:

Region Nord
Bettina Kjær på bjk@cancer.dk
Lise Aslak Jensen på laj@cancer.dk 

Region Midt
Betina Blokager Kjeldsen på bb@cancer.dk

Region Syd
Lise Gro Petersen på lgp@cancer.dk

Region Sjælland
Nina Vesti på ninves@cancer.dk

Region Hovedstaden
Henriette Brink Jansen på hbj@cancer.dk

Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte landskontoret på landsindsamling@cancer.dk eller på tlf. 35257504.