Luk

Lokalforeninger: Opret jeres arrangement via kalenderfunktionen

Alle lokalforeninger skal bruge kalenderfunktionen på cancer.dk, når der afholdes arrangementer for kræftpatienter. Det er nemt at bruge kalenderen og på den måde overholder vi som forening GDPR-reglerne.  

2. februar 2023
Nanna Berg, Patientstøtte & Frivillig Indsats

Eksempel på hvordan arrangementer vises i kalenderen på cancer.dk

I finder kalenderen her, hvor I kan oprette alle typer af arrangementer for jeres lokalforening. Det er særligt vigtigt ift. arrangementer/hold for kræftpatienter. Det kan f.eks være café for kræftramte eller yogahold.

Hvorfor skal vi bruge kalenderen?
På den måde øges kendskabet til arrangementet, og I undgår at håndtere private informationer via jeres offentlige mail, som f.eks. hotmail. Via kalenderfunktionen får vi adgang til en GDPR-sikker deltagerliste.

Sådan opretter I et arrangement
På frivillig.dk findes en guide til, hvordan man opretter arrangementer i kalenderen. Du kan altid henvende dig til din områdekonsulent, hvis du er i tvivl om, hvordan man gør eller har andre spørgsmål i relation til kalenderfunktionen på cancer.dk.

Guiden til oprettelse af arrangementer finder du på frivillig.dk efter log in i jeres lokalforeningsgruppe under praktisk information og praktisk & skabeloner.