Luk

Marianne og Kirsten har fået de første indtryk fra Folkemødet

Som noget nyt er to frivillige fra regionsudvalgene med til Folkemødet for at deltage som aktivt publikum i debatter. De har lavet en video, hvor du kan se, hvad de har oplevet den første dag.

14. juni 2019
VIDEO: RIKKE HOLM, FORENING OG FRIVILLIGE
Klik her og se den første videodagbog, som Marianne Karstensen og Kirsten Halskov Madsen har lavet på Folkemødet.

Solen skinner over Allinge, og tusindvis af mennesker er samlet til Folkemøde. Heriblandt er to frivillige fra Kræftens Bekæmpelses regionsudvalg, som er med på Bornholm for at deltage aktivt i relevante debatter.

Marianne Karstensen, formand for udvalget i region Hovedstaden, og Kirsten Halskov Madsen, formand for regionsudvalget i region Midtjylland, har glædet sig rigtig meget til at deltage. I deres videodagbog øverst i artiklen kan du se, hvad de har oplevet på deres første dag til Folkemødet.

De fortæller, at de har været med til en debat i Kræftens Bekæmpelses telt om kræft og arbejdsliv, hvor virksomheder bl.a. har fortalt, hvordan de tager sig af kræftsyge medarbejdere. Derudover har de talt med nogle af de frivillige fra Bornholms Lokalforening, som hjælper til i teltet. Og så har de deltaget i et sang-event, hvor man kunne mærke fællesskabet gennem sang og musik.

- Det gav en fantastisk stemning, og jeg lagde mærke til, at det tiltrak unge her fra Folkemødet, fortæller Kirsten Halskov Madsen.

- Ja, og det understøtter virkelig det her med, at ingen skal stå alene med kræft, supplerer Marianne Karstensen.

Udover at deltage i forskellige debatter vil Kirsten Halskov Madsen og Marianne Karstensen bruge Folkemødet til at få nye kontakter og udvide deres netværk, så de står endnu stærkere i deres frivillige arbejde i regionsudvalgene og hovedbestyrelsen.

Følg med de kommende dage, hvor de fortæller mere om deres oplevelser og erfaringer fra Folkemødet.