Luk

Nu starter novembers arvekampagne

Årets sidste arvekampagne sætter fokus på muligheden for at tilgodese Kræftens Bekæmpelse i sit testamente. Den kører til den 5. december, og du kan støde på vores budskaber på tv, i avisannoncer, på Facebook og andre steder på nettet. 

8. november 2022
Fundraising og Medlemmer

Birthe og Thorkild har valgt at testamentere til Kræftens Bekæmpelse.

Fra den 8. november til 5. december sætter vi igen fokus på muligheden for at tilgodese Kræftens Bekæmpelse i sit testamente. Du kan støde på vores budskaber på TV2s kanaler - TV2, TV2 Charlie, TV2 Fri, TV2 Sport og TV2 Sport X - og i avisannoncer i flere dagblade, regionale aviser og blade. Og så vil du måske også opleve at se vores annoncer på Facebook annoncer og diverse hjemmesider.

Mød Birthe og Thorkild fra kampagnefilmen
I kampagnen kan du også møde Birthe og Thorkild, der har valgt at testamentere til os. De fortæller om deres aktive liv, og hvorfor de har valgt at betænke netop Kræftens Bekæmpelse, når de en dag går bort.

Artiklen vil ligge på cancer.dk/arv og vil blive omtalt i nyhedsbreve til medlemmer og støtter og på Kræftens Bekæmpelses Facebook den 10. november. 

Sig det videre…
Hvis du som frivillig møder nogen, der har overvejelser om arv og testamente, så fortæl dem endelig, at de kan bestille arveguiden gratis her og at vores arverådgivere sidder klar til at besvare spørgsmål på tlf. 35 25 77 70 eller mail arv@cancer.dk.

Arvedonationer gør en stor forskel
Arveindtægter udgør over en fjerdedel af Kræftens Bekæmpelses indtægter og er derfor helt afgørende for vores vigtige arbejde. Uden arvedonationer ville vi være nødsaget til at reducere vores forskningsindsats, og vi ville ikke kunne oplyse og give gratis støtte til patienter og pårørende i samme omfang som hidtil.

Derfor er det vigtigt, at vi gør opmærksom på, at testamenter er en af de måder, man kan støtte Kræftens Bekæmpelse på, og hvordan man i givet fald gør.

Du kan læse mere om, hvorfor vi kører arvekampagner, og hvad du kan gøre som frivillig ved at logge ind på frivillig.dk og gå ind under frivillige aktiviteter/fundraising/arvekampagnen.

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring kampagnen. Skriv eller ring til Dorte Hee, ansvarlig for arv og testamente på hee@cancer.dk eller tlf. 23 46 23 15.