Luk

Ny IGEN-butik kommer til Næstved

Kræftens Bekæmpelses genbrugskæde IGEN udvider rækken af butikker. Det sker, fordi køb og salg af genbrug er en tendens, der fortsat er stærkt stigende hos danskerne, som går mere og mere op i bæredygtighed og klimavenlighed. Samtidig er kræftsagen en sag, mange gerne vil støtte både med penge og tid.

1. november 2019
Nille Gry Klinge, Forening og Frivillige

Butikslokalet som er udset til at blive IGENs butik nummer 15 er stort og nemt tilgængeligt for både fremtidige kunder og frivillige medarbejdere. Butikken åbner i det spæde forår i 2020.

Distriktschef Lars Jessen skal stå for at opbygge den nye butik sammen med ca. 60 frivillige, som han håber at finde blandt borgerne i Næstved og omegn.

-Valget faldt på Næstved, fordi det er en fantastisk handelsby med et stort opland, hvor vi kunne få det gode butikslokale, vi ønskede os. Det ligger ved Næstved Storcenter, som er regionens største shoppingcenter, hvor der er let tilgængelighed for kunder og medarbejdere, og hvor vi kan få den plads til bl.a. møbler, vi er ude efter, fortæller Lars Jessen.

Vi opbygger et fællesskab

Lars lægger også vægt på, at Kræftens Bekæmpelse i forvejen står rigtig stærkt i Næstved på grund af vores velfungerende kræftrådgivning og Kræftens Bekæmpelses mange lokale frivilligaktiviteter, bl.a. Stafet For Livet, som er blevet afholdt i Næstved de sidste 10 år og som med over 2.700 deltagere er det landets næststørste.

-Vi vil gerne samle endnu flere af Kræftens Bekæmpelses aktiviteter her i byen. I butikken, hvor man kan støtte kræftsagen ved at købe og donere varer, kan man også høre om alle de tilbud, vi har til patienter og pårørende i området. Vi håber at kunne være et godt sted at komme for alle, der er berørt af kræft, også hvis man gerne vil være frivillig i det fællesskab, vi opbygger der, siger Lars med et stor smil.

Han tilføjer, at han glæder sig meget til, butikken åbner i foråret 2020.

Har du lyst til at hjælpe som frivillig i butikken? Eller kender du nogen, som kunne have lyst? Så kontakt Lars Jessen på

telefon 28 12 07 00 eller mail larsj@cancer.dk

Butikkens adressen bliver: Gammel Holstedvej 5a, 4700 Næstved.