Luk

Ny områdechef i Midt- og Nordjylland

Susanne Bækgaard fra Randers Sundhedscenter er blevet ansat i stillingen som områdechef i Midt- og Nordjylland.

4. maj 2018
Charlotte Gerhauge, afdelingschef Forening og Frivillige

Susanne er 61 år og har mange års ledererfaring fra den kommunale verden indenfor ældre- og sundhedsområdet. Siden 2007 har Susanne været leder af Randers sundhedscenter. I sundhedscenteret arbejder de med en lang række aktiviteter indenfor forebyggelse og sundhedsfremme, samt med rehabiliteringstilbud, så Susanne har stort kendskab til mange af de faglige områder, der er relevante som områdechef.

I sit nuværende arbejde som leder af Sundhedscentret arbejder Susanne med ledelse på flere niveauer: Opad i det politiske system, på tværs i kommunen, hun har personaleledelse for 85 medarbejdere, driftsledelse af et hus med over 300.000 besøgende årligt, relationel ledelse af husets mange sundhedsaktører og 12 forskellige frivillige foreninger herunder Kræftens Bekæmpelses lokalforening og Kræftrådgivningen fra Århus.

Susanne er vant til at arbejde tæt med frivillige foreninger i sundhedscenteret. Blandt andet udbyder sundhedscenteret ”Lær at Tackle-kurser” for kroniske patienter, som oprindeligt blev etableret på initiativ fra lokalformanden i Kræftens Bekæmpelse, og som nu har udviklet sig og stadig drives med frivillige kræfter. Susanne har samarbejdet med Frivillighuset i Randers - senest omkring ”Mænds Mødested”. Susanne har desuden været med i opstart af Stafet for Livet i Randers, som hun selv deltager i hvert år.

Susanne skriver selv følgende: ”Jeg glæder mig til mange ting, men især til at blive en del af det vigtige arbejde som Kræftens Bekæmpelse står for. Jeg vil gøre mit bedste for at bidrage til, at både medarbejdere og frivillige trives, og vi sammen drifter og udvikler det vigtige arbejde, der foregår i området. Privat er jeg gift og har børn og børnebørn, som jeg prioriterer højt. Jeg elsker koncerter, at rejse og opleve, gerne med venner. Jeg bruger også gerne tid på at læse, ride, yoga, vinterbadning m.m. ”.

Susanne er oprindeligt uddannet sygeplejerske, hun har en master i Etik og Værdier i organisationer, og har derudover en coach-uddannelse og en lang række lederkurser med i bagagen.

Endelig har Susanne en positiv og imødekommende personlighed, og jeg glæder mig selv til at skulle samarbejde med Susanne fremover. Jeg er sikker på, at Susanne bliver en rigtig god lokal repræsentant for Kræftens Bekæmpelse, og at Susanne både kan bidrage til at udvikle nye tiltag og skabe ro om driften af alle de aktiviteter, der allerede er igangsat i Midt- og Nordjylland.

Susanne starter i stillingen den 1. juni.

Denne artikel er en del af FrivilligNyt, maj 2018