Luk

Ny rådgivningsleder i kræftrådgivningen i Aarhus

Bjørn Ruben Pedersen er ansat som ny rådgivningsleder i kræftrådgivningen Hejmdal i Aarhus. Han er en erfaren projektleder og har været i Kræftens Bekæmpelse i en årrække.

30. september 2019
PATIENT- & PÅRØRENDESTØTTE

Bjørn Ruben Pedersen er ansat som ny rådgivningsleder i kræftrådgivningen Hejmdal i Aarhus. 

Nogle af jer kender allerede Bjørn, da han har været en del af Kræftens Bekæmpelse i en årrække. Han har en baggrund som både rådgiver i Aalborg og områdekonsulent i Midt. Aktuelt er Bjørn projektleder i OmSorg, som er en afdeling i Kræftens Bekæmpelse, der arbejder med børn, unge og sorg - og har i kraft af dette en stor kontaktflade både internt og eksternt.   

Godt klædt på til opgaven
Bjørn Ruben Pedersen er uddannet socialrådgiver og har en kandidatgrad i socialt arbejde (cand.soc). Han er en erfaren projektleder og er i gang med en diplomlederuddannelse. Med sin baggrund som både rådgiver og områdekonsulent er han godt klædt på både til ledelsesopgaven i Hejmdal, til et tæt samarbejde med medarbejdere og frivillige - og til sammen med den nye områdechef at stå i spidsen for sammenflytningen i ny rådgivning ved Skejby om to år. 

Bjørn har allerede været forbi og hilse på sine nye kolleger og blev taget godt imod. Han glæder sig til at komme i gang med opgaven og til samarbejdet med både medarbejdere og frivillige.

- Det er et fantastisk spændende job, som jeg glæder mig meget til at give mig i kast med. Jeg ser frem til at videreudvikle de mange patientstøttetilbud til brugerne af rådgivningen og til at videreudvikle det gode samarbejde mellem lokalforeninger og kommuner i forhold til patientstøtte, siger Bjørn Ruben Pedersen.

Bjørn er 34 år og bor med sin kæreste i Aarhus. Han tiltræder sin nye stilling den 1. november.

Ansættelsesforløbet
Der var 42 ansøgere til stillingen, og ansættelsesudvalget bestod af:

Jette Lyngholm (Navigator-koordinator og frivillig), Lone Storgaard (rådgiver), Kirstine Villumsen (administrativ medarbejder), Susanne Haugaard Silkjær (rådgivningsleder), Bitten Holmboe (værtsfrivillig), Bettina Ragna Olesen (områdekonsulent), Pernille Slebsager (afdelingschef) og Chris Donkin (områdechef).

4

Kommentarer

Tillykke til Bjørn og os alle med ansættelsen som ny rådgivningsleder ved Heimdal

2. oktober 2019 14:12

Jonna Nymann Pedersen

Jonna Nymann Pedersen Hjertelig tillykke. Held og lykke med arbejdet.

2. oktober 2019 22:09

Tillykke til Bjørn og Heimdal med Jeres nye rådgivningsleder

3. oktober 2019 10:24

Anne Lund Stort tillykke Bjørn - held og lykke og tak for fantastisk samarbejde om sorggruppe

3. oktober 2019 20:42